You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Producător FRECHE FREUNDE

Cuplul fondator Natacha și Alexandre Neumann din Germania (părinți a trei copii și unchi și matuși a mai multor nepoți), împreună cu echipa lor de peste 80 de oameni, stau în spatele freche Freunde, fondat în 2010. Misiunea lor o reprezintă "Pietenia timpurie cu fructe și legume" pentru a ajuta copiii să mănânce mai bine și pentru a le oferi produse sănătoase, ușor de manevrat și muuuultă distracție.


Gustările organice pentru copii au fost gândite pentru a ușura viața în familie. Datorită formatului de amabalare, sunt practice pentru călătorii, conțin multe fructe și legume și sunt alternativa perfectă a gustărilor convenționale pentru pitici.


În 2021 a apărut și gama produselor BIO, iar grupul Freche Freunde s-a extins si în alte țări, precum Elveția, Austria, Luxemburg, Ungaria, Polonia, Cehia, Bulgaria și Slovacia.


Scopul companiei este să se asigure că piticii dezvoltă prietenii pe termen lung cu fructele și legumele pentru a-și schimba alimetația în mod pozitiv 


Pe lângă scopul principal, compania face eforturi de a avea impact scăzut asupra mediului, de a fi responsabilă din punct de vedere social și ecologic și de a avea o influență pozitivă și de durată asupra obiceiurilor alimentare ale copiilor.

Lista produselor producatorului FRECHE FREUNDE

Sortează