You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Producător INVIE TRADIȚIA CRAFTS

"Învie Tradiția este un magazin de produse tradiționale românești ce au fost în casele românilor de sute de ani: ceramică și lut, produse din lemn, produse din piele, decorațiuni și mobilier, port tradițional, și obiecte de cult pentru suflet, dar si produse proprii, marca Învie Tradiția, bazate pe retete originale și naturale.


Învie Tradiția susține și încurajează meșteșugurile vechi de secole, născute la sat, care fac parte din bogățiile și patrimoniul cultural al României.


Învie Tradiția este unul dintre puținele proiecte naționale care susțin păstrarea autenticității tehnicilor și materialelor cu care sunt realizate obiectele de artă populară românească, precum și transmiterea pe mai departe, din generație în generație, a secretelor și modalităților de realizare a obiectelor unice, care poartă amprenta originală rurală și istorică.


Învie Tradiția înlesnește contactul dintre două lumi, dintre artistul pentru care lumea sa este prezentă în rodul muncii lui, în materiile pe care natura i le oferă, și lumea exterioară, pentru care au fost realizate produsele, cu răbdare și respect. 


Învie Tradiția este un omagiu adus meșteșugului românesc, identității noastre.


Învie Tradiția susține dezvoltarea satului românesc.


Învie Tradiția aduce un aer fresh tradiției populare.


Împreună înviem tradiția și modelăm viitorul. Fii și tu parte din asta!"

Lista produselor producatorului INVIE TRADIȚIA CRAFTS

Sortează