You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Producător PULSIN

Pulsin este o companie din Marea Britanie, creatori de snack-bar-uri sănătoase, pudre proteice și shake-uri.


Pulsin este creația a trei colegi de universitate cu pasiune pentru produse de înaltă calitate, cu adevărat sănătoase, care nu fac compromisuri la gust! 


Fiecare gamă este dezvoltată de experți în nutriție, dar cu o atenție deosebită pentru gustul și aroma fiecărui produs.


Gama Pulsin de batoane proteice gustoase, pudre proteice si produse keto sunt pline de bunătăți nutriționale și echilibrate cu cantitatea potrivită de super ingrediente pentru a vă ajuta pe parcursul zilei și pentru a vă menține mai plini pentru mai mult timp. Produse sunt numai bune pentru a fi  consumate în deplasare, la școală, la sala de gimnastică, acasă sau la locul de muncă. Perfect pentru orice stil de viață și contribuind la unul si mai bun!


Întreaga gamă este fără gluten și potrivită pentru vegetarieni, majoritatea fiind și pe bază de plante. Nu conțin zaharuri rafinate, arome artificiale sau conservanți. Nu contin ingrediente artificiale, conservanți sau ulei de palmier. Ideal pentru vegetarieni, vegani, copii, sportivi sau cei care urmăresc cu atentie dieta lor zilnica.


Așadar, indiferent dacă sunteți în căutarea unui mic dejun sățios, a unui boost de proteine ​​înainte/după antrenament, în căutare de ceva care să vă potolească foamea sau pur și simplu doriți o gustare pentru un moment de răsfăț fără vinovăție, Pulsin are produsele potrivite și garantează că vă veți simți bine.


Lista produselor producatorului PULSIN

Sortează