Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
De câteva generații, familia Cutrera s-a dedicat cultivării măslinilor și producției de ulei de măsline extravirgin, profesie desfășurată de zeci de ani cu pasiunea și dragostea care leagă această familie de pământul său. Originile companiei datează de acum mai bine de un secol, documentele arată că, în 1906, familia Cutrera era deja dedicată cultivării și îngrijirii măslinilor în Chiaramonte Gulfi, un mic sat din partea de sud-est a Siciliei. .
Giovanni Cutrera, capul familiei, a înființat prima moară de ulei în 1979, cu ajutorul soției sale Maria, după ce a crescut lucrând într-o veche moară cu pietre de moară unde încă se mai foloseau catâri și teascuri.
De-a lungul anilor, copiii lui Giovanni, Maria cea mai mare, urmată de Giusy, a doua, și în cele din urmă Salvatore, cel mai mic - s-au alăturat tatălui lor în compania lui. În 1999, an important pentru destinul lui Frantoi Cutrera, Giovanni, cu încurajarea întregii familii, a decis să deschidă o a doua moară de ulei.
Dar asta nu a fost de ajuns! Întreaga familie și producătorii locali erau conștienți de calitatea uleiului produs în Munții Iblei, așa că au decis să găsească o modalitate de a-l comercializa dincolo de piața locală.
Din 2000, Cutrera este condusă de - Maria, Giusy și Salvatore împreună cu soții lor și de câțiva ani a început să se alăture și a treia generație la conducerea afacerii de familie. Privind în viitor, fără a uita niciodată trecutul, un bun amestec de tradiție și inovație, aceasta este misiunea care a permis familiei să obțină rezultatele importante obținute.
Frantoi Cutrera are în prezent două fabrici cu trei linii de extracție, un depozit pentru depozitarea uleiului, o uzină modernă de îmbuteliere, administrează peste 50 de hectare de plantații de măslini în Munții Iblei și exportă prețiosul ulei de măsline în peste 30 de țări din lume.
Ulei de măsline extravirgin presat la rece. În topul celor mai premiate uleiuri de măsline din lume. Aroma inconfundabilă, ușor picantă și balansată perfect cu gustul roșiilor verzi dă o savoare unică preparatelor. Este produs 100% din măsline Tonda Iblea (Denumire de Origine Protejată) și are o aciditate de doar 0,2 %. Premii recente:New York... Ulei de măsline extravirgin presat la...
500ml
Ulei presat la rece din cele mai bune soiuri de măsline - Moresca, Biancolilla, Nocellara, Cerasuola si Tonda Iblea, din plantații tinere, cultivate aproape de Marea Mediterană și scăldate în soarele sicilian. Maslinele sunt culese de mână, dar și prin procedee mecanice, începând cu 1 noiembrie până la sfârșitul producției. La doar câteva ore de la... Ulei presat la rece din cele mai bune...
500ml
Cultivate în pământurile fertile din sudul Siciliei, anghinarea Violetto este conservată în uleiul de măsline extra virgin Frantoi Cutrera Biancolilla, cunoscut pentru notele sale aromate de anghinare. Metoda de procesare și conservare permite menținerea aromei naturale și a consistenței crocante. Cultivate în pământurile fertile din...
356g
O reinterpretare a pesto-ului genovez original folosind ingredientele siciliene: migdale și fistic în loc de nuci de pin, brânză „Cosacavaddu” în loc de Parmigiano Reggiano și uleiul de măsline extravirgin Frantoi Cutrera. O aromă proaspătă și distinsă, pentru un pesto cu un caracter tradițional. O reinterpretare a pesto-ului genovez...
212ml