You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Producător FRANTOI CUTRERA

De câteva generații, familia Cutrera s-a dedicat cultivării măslinilor și producției de ulei de măsline extravirgin, profesie desfășurată de zeci de ani cu pasiunea și dragostea care leagă această familie de pământul său. Originile companiei datează de acum mai bine de un secol, documentele arată că, în 1906, familia Cutrera era deja dedicată cultivării și îngrijirii măslinilor în Chiaramonte Gulfi, un mic sat din partea de sud-est a Siciliei. .


Giovanni Cutrera, capul familiei, a înființat prima moară de ulei în 1979, cu ajutorul soției sale Maria, după ce a crescut lucrând într-o veche moară cu pietre de moară unde încă se mai foloseau catâri și teascuri.


De-a lungul anilor, copiii lui Giovanni, Maria cea mai mare, urmată de Giusy, a doua, și în cele din urmă Salvatore, cel mai mic - s-au alăturat tatălui lor în compania lui. În 1999, an important pentru destinul lui Frantoi Cutrera, Giovanni, cu încurajarea întregii familii, a decis să deschidă o a doua moară de ulei.


Dar asta nu a fost de ajuns! Întreaga familie și producătorii locali erau conștienți de calitatea uleiului produs în Munții Iblei, așa că au decis să găsească o modalitate de a-l comercializa dincolo de piața locală. 


Din 2000, Cutrera este condusă de - Maria, Giusy și Salvatore împreună cu soții lor și de câțiva ani a început să se alăture și a treia generație la conducerea afacerii de familie. Privind în viitor, fără a uita niciodată trecutul, un bun amestec de tradiție și inovație, aceasta este misiunea care a permis familiei să obțină rezultatele importante obținute. 


Frantoi Cutrera are în prezent două fabrici cu trei linii de extracție, un depozit pentru depozitarea uleiului, o uzină modernă de îmbuteliere, administrează peste 50 de hectare de plantații de măslini în Munții Iblei și exportă prețiosul ulei de măsline în peste 30 de țări din lume.

Lista produselor producatorului FRANTOI CUTRERA

Sortează