You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Producător DE NEAGRA

De Neagra este proiectul lui Mihai și Andreea din București, unul inginer silvic, celălalt arhitect de interior, căutători sinceri a lucrurilor bine făcute și cu mult sens pentru o lume din ce în ce mai îndepărtată de la firesc.


Grădinăritul, specialitatea lui Mihai, l-a dus către căteva solarii din Pantelimon pe care le-a luat în grijă, pregătind în perioada pandemiei, sub eticheta „Legumim”, coșuri de legume crescute curat pentru doritorii din București.


Datorită surplusului de legume, cu ajutorul unor fonduri au reușit să pună în picioare un mic centru acreditat de procesare a legumelor și a fructelor la Bucșani, județul Dâmbovița, chiar la baza pădurii Neagra.


Rețetele folosite sunt atât locale, cât și internaționale, adaptate și reinterpretate după propriul gust.


Cei doi tineri își doresc ca în viitor povestea „De Neagra” să fie o poveste despre CUM SE FAC LUCRURILE, despre produse cinstite, culinare și nu numai, despre un sat model în sudul României, un centru în care se pot aduna în jurul acestui spațiu de producție eficient și cu rost, proiecte de educație, cultură și conservarea naturii….

Lista produselor producatorului DE NEAGRA

Sortează