Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Daniel Ion Marian este bucătarul Chef de la Casa del Pan.
După o carieră de 20 de ani ca brutar în Spania și o vastă experiență acumulată la cele mai bune școli din Spania și Elveția, în 2021, a decis să revină acasă alături de familie pentru a-și începe propria afacere.
Daniel a deschis o brutărie artizanală în București unde combină inovația și tradiția și face păine adevărată dospită minim 24h la rece și alte bunătăți senzaționale.
Din punctul său de vedere, ceea ce diferențiază Casa del Pan de alte brutării din capitală este importanța procesului de producție al pâinii, faptul că și-au propus încă de la început să producă o pâine sănătoasă, folosind ingrediente naturale, în același timp căutând mereu să îmbunătățească gustul, textura, aspectul și calitățile nutritive al pâinii.
Nu sunt produse ale acestui producator.