You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Producător PALACIO DE LOS OLIVOS

Medaliat cu Aur la concursurile și târgurile de specialitate din întreaga lume și Numarul 1 în Clasamentul Mondial pentru al treilea an consecutiv, Palacio de los Olivos este o afacere de familie dedicată producerii și ambalării uleiului de măsline extravirgin (EVOO) de calitate superioară.


Livezile și moara de măslini sunt situate în regiunea Campo de Calatrava, în Almagro, provincia Ciudat Real, Spania, considerată zona de producție de ulei de măsline din timpuri străvechi pe terenuri de origine vulcanică foarte bogate în nutrienți și cu o climă excepțională pentru cultivarea măslinelor.


Cele doua soiuri de măsline, Picual și Arbequina, sunt cultivate și colectate în plantația de măsline de aproape 300 de hectare și procesate în moara familiei. Din 2009 se folosește cea mai înaltă tehnologie, durabilă și respectuoasă cu mediul în fiecare parte a procesului de producție. Astfel, se face un EVOO practic artizanal, de la îngrijirea plantației de măslini și a măslinelor până la ambalarea uleiului rezultat, atât de sănătos pentru oameni.


EVOO Palacio de los Olivos este un reper în sectorul internațional al uleiului de măsline.


A fost Nr. 1 în clasamentul mondial EVOO, la soiul Picual: Campanii 2016-17, 2017-18, 2018-19, 2019-20, 2021-22 și 2022-23.

Lista produselor producatorului PALACIO DE LOS OLIVOS

Sortează