Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Înfiinţată în anul 2008, Romferm SRL este prima firmă din industria alimentară din zona Vrancei bazată pe producerea şi vânzarea de carne maturată de înaltă calitate, de la rase de vită recunoscute mondial pentru calităţile produsului finit.
Investind în tehnologie si resurse umane, Romferm şi-a câştigat poziţia de lider regional în rândul societăţilor cu acelaşi profil, cu o cotă de piaţă în ascensiune. Activitatea acestei firme este certificată în domeniul calităţii, siguranţei alimentului şi mediului.
Prin respectarea principiilor de “calitate înaltă”, s-a căştigat loialitatea şi încrederea partenerilor de afaceri şi a devenit unul din liderii importanţi pe piaţa comercianţilor de carne de vită de rasă din zona Vrancei.
Pachetul conţine câte 4 bucăţi cu diametru de 12cm. Fiecare bucată are 200g. Produs refrigerat, 100% NATURAL preparat din carne de vită lucru maturată obţinută din sfert anterior, piept, gât şi spată de vită, asezonată doar cu sare şi piper. Formula de preparare a hamburger-ilor este bine echilibrată - proporţia de carne şi grăsime este de 75% la 25%.... Pachetul conţine câte 4 bucăţi cu...
4x200g
Produs refrigerat, 100% natural, fără conservanţi, fără aditivi, fără amelioratori. T-bone maturat de vită – reprezintă una din principalele steak-uri recunoscute la nivel mondial pentru aromă, suculenţă şi frăgezime, şi este obţinut din partea de coloană denumită şi ,,Short loin”. Această tăietură îmbină două feluri de muşchi (vrăbioară şi muşchi)... Produs refrigerat, 100% natural, fără...
≅ 700g
Produs refrigerat, 100% natural, fără conservanţi, fără aditivi, fără amelioratori. Tomahawk-ul maturat este de fapt antricotul de vită lăsat cu întregul os al coastei, astfel încât să creeze iluzia de secure. Cu o grosime de aproximativ 3,5-4 cm si o lungime a osului de aproximativ 15-20 cm, Tomahawk-ul este o tăietură elegantă, curată, cu... Produs refrigerat, 100% natural, fără...
≅ 1 kg
Produs refrigerat, 100% natural, fără conservanţi, fără aditivi, fără amelioratori. Vrăbioara maturată de vită, fără os – este o tăietură fragedă, fără os, cu aspect neted şi uniform, fără prea multă grăsime, care se pretează gătirii rapide, la minut. Aceasta contribuie la formarea muşchilor dorsali ai animalului. Este localizată în zona şalelor (zona... Produs refrigerat, 100% natural, fără...
≅ 200g
Mici delicioşi şi pufoşi cu gust remarcabil ce trebuie încercaţi neapărat la orice sărbătoare, întâlnire cu prietenii sau familia, ori un “garden party” pe lăsatul serii. Produs refrigerat, 100% NATURAL preparat din carne proaspătă de vită lucru maturată şi carne de porc Mangaliţa, atent mărunţită. Formula de preparare a micilor este bine echilibrată... Mici delicioşi şi pufoşi cu gust...
≅ 500g
Fricandoul de vită este o tăietură de carne foarte cunoscută în America de Sud, mai precis Brazilia, acolo născându-se celebra denumire cu origine portugheză de “Picanha” care se citeste “Picania”. Frăgezirea se realizaează cu un frăgezitor special care are foarte multe cuțite subțiri şi dese pentru a putea rupe fibra cărnii astfel încât produsul să fie... Fricandoul de vită este o tăietură de...
≅ 500g
Produs refrigerat, 100% natural, fără conservanţi, fără aditivi, fără amelioratori. Antricotul maturat, fără os – reprezintă de fapt muşchiul dorsal aflat de o parte şi de alta a coloanei vertebrale, in zona centrală a trunchiului vitei, între a şasea şi a doisprezecea coastă. Cunoscută în alte zone ale lumii şi sub denumirea de “Ribeye Steak with... Produs refrigerat, 100% natural, fără...
≅ 350g