You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Producător FERMELE COJOCARU

Ferma de capre Cojocaru se află în Prahova, Comuna Balta Doamnei, Sat Lacu Turcului. Ferma a pornit cu 90 de capete din rasa Szanen și Alpină austriacă, aduse din Austria in 2011. Investiția inițială doar în animale a fost de circa 25.000 euro, dar s-au mai adăugat și altele: o moară cu amestecător, un granulator cu motor Diesel, un aparat de muls. Caprele sunt hrănite cu o dietă bine echilibrată, cu fân și cereale, cu multă apă proaspătă. Când vegetația naturală este în jur, caprele sunt capabile să se plimbe și să se bucure.


Ferma Cojocaru este mult mai mult decât un simplu loc unde cresc caprele. Este un ecosistem bine echilibrat, unde fiecare detaliu contează. Având control total asupra hranei și condițiilor de viață ale caprelor, dl. Cojocaru se asigură că laptele pe care îl obține este de cea mai înaltă calitate. Fiecare capră este îngrijită cu atenție, iar hrana lor este 100% organică formata din fan, lucerna si cereal.








Laptele de capră este hrănitor, delicios și conține mai puțină lactoză. Are proteine ​​mai blânde decât laptele de vacă, făcându-l ușor de digerat și chiar mai ușor de savurat!


Laptele de capra are mai multe proprietati si poate fi utilizat atat intern, cat si extern, prin intermediul produselor cosmetice. Se recomandă să se achiziţioneze acest tip de lapte din surse cât mai naturale, bio, pentru a se reduce expunerea faţă de diverşi aditivi.


De 14 ani, dl. Cojocaru pune pasiune, grijă și respect pentru natura si animale în fiecare aspect al muncii, iar rezultatul se reflectă în fiecare bucățică de brânză pe care o produce.








Brânzeturile maturate din lapte de capră produse artizanal în Fermele Cojocaru sunt o infinită plăcere la combinaţii de texturi, gusturi şi arome.


Lista produselor producatorului FERMELE COJOCARU

Sortează