Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Distileria Kyoto este inspirată din istoria și măiestria Kyoto și reflectă viziunea fondatorilor pentru a crea unul dintre cele mai bune ginuri din lume.
Distileria Kyoto a fost înființată în 2014 de cei trei fondatori: Noriko Kakuda Croll, David Croll și Marcin Miller.
Călătoria fondatorilor de a construi una dintre cele mai inovatoare distilerii din lume a început acum aproximativ 20 de ani. Mai întâi prin importul de whisky în Tokyo la sfârșitul anilor 1990 pentru a prezenta pasionaților de whisky japonezi cu discernământ o varietate de single malt distinși de la distilerii independente scoțiene. Apoi prin exportul single malt japonezi excepțional de rari – inclusiv legendarii Karuizawa și Hanyu – către iubitorii de whisky din întreaga lume.
După un deceniu interesant, echipa a simțit că este timpul pentru o nouă provocare. Atractia Kyoto a fost foarte puternică pentru David și Noriko, care vizitaseră în mod regulat și acum doreau să facă din oraș casa lor.
În calitate de fani de gin de-a lungul vieții, fondatorii și-au realizat o ambiție de mult timp prin construirea Distilleriei Kyoto, prima din Japonia dedicată exclusiv producerii acestui spirit glorios. După doi ani de experimentare și cercetare, KI NO BI Kyoto Dry Gin a fost lansat în octombrie 2016. Expresia emblematică este realizată folosind plante botanice provenite în principal din Prefectura Kyoto și în colaborare cu mulți dintre cei mai buni artizani și meșteri din Kyoto.
Astăzi, KI NO BI este delectat în întreaga lume și a câștigat numeroase premii de la prestigioase competiții internaționale de băuturi spirtoase, inclusiv IWSC International Gin Producer of the Year.
KI NO BI („Frumusețea anotimpurilor”) este inspirat de tradiție și este distilat, amestecat și îmbuteliat în Kyoto. KI NO BI Kyoto Dry Gin este creat cu plante botanice japoneze, cum ar fi yuzu galben din nordul Prefecturii Kyoto, așchii de lemn de akamatsu (pin roșu japonez), bambus, ceai gyokuro din regiunea Uji și fructe de pădure verzi sanshō (boabe... KI NO BI („Frumusețea anotimpurilor”)...
700ml