Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
MABÓ vine de la prenumele celor doi fondatori: MArius Beju & BOgdan Georgescu.
Pentru ei, calitatea primează întotdeauna.
Au pornit în această călătorie extraordinară cu un singur gând în minte: să aleagă și să-ți ofere cafea de cea mai bună calitate. Ei selectează cu atenție loturi care confirmă standardele cafelei de specialitate, ceea ce înseamnă că numai cireșele mature sunt culese manual și că loturile pot fi ușor de urmărit de la origine până la tine în ceașcă.
Cafelele MABÓ sunt prăjite Omni Light (la cerere, cu un Probat P12). Acest profil de prăjire versatil este potrivit atât pentru toate băuturile pe bază de espresso cât și pentru diferitele metode alternative de preparare.
''Consider că o cafea trebuie să rămână întotdeauna excepțională, motiv pentru care
selectez exclusiv cele mai noi loturi pentru prăjire. Acest lucru îmi permite să ofer cafele cu adevărat proaspete și delicate.'' Bogdan Georgescu
Cafea BOABE. Fructele sunt atent selecționate și apoi uscate lent, în strat subțire, direct sub soarele brazilian. Acest proces ajută la păstrarea unui echilibru între corpul plin și aromele clare, fără a împinge cafeaua în zone prea fermentate. Rezultatul este o cafea bine structurată, cu un profil curat și ușor de iubit. Conceputa atât pentru... Cafea BOABE. Fructele sunt atent...
250g
Cafea BOABE. MABÓ ABANTU - un nume inspirat de semnificația cuvântului “abantu” care în mai multe limbi africane înseamnă “oameni” (''Am ales acest nume în onoarea voastră, clienții noștri, oamenii dragi la care ne gândim în fiecare moment când prăjim cafeaua'') Indiferent dacă sunteți un iubitor al espresso-ului pur sau preferați să savurați cafeaua cu... Cafea BOABE. MABÓ ABANTU - un nume...
250g
Cafea BOABE. Dacă preferi să-şi extragi cafeaua cu ajutorul unui espressor super-automatic, acasă sau la birou, avem soluţia perfectă: MABÓ RIÓ – selecţia de cafea de specialitate cu note de ciocolată, cacao si nuci pe care o poţi extrage cu ajutorul aparatelor automate cu râşniţă. Bogdan Georgescu, Vice-Campionul Mondial la prăjit Cafea, a creat un... Cafea BOABE. Dacă preferi să-şi...
500g
Cafea BOABE. Note de degustare: portocală, caise, Earl Grey, corp mediu, aciditate medie, note de dulceață medie-ridicată. Stația de spălare Konga Wete Webanchi este un exemplu excelent de producție de cafea de specialitate combinată cu sprijinirea comunității locale. Stația este construită lângă o școală din apropierea orașului Wete, iar atât... Cafea BOABE. Note de degustare:...
250g
Cafea BOABE. Note de degustare: vanilie, caramel, portocală, mandarină, fructat, corp înalt, aciditate scăzută până la medie, dulceață medie. Această cafea trece printr-un proces care începe cu selecția manuală a cireșelor roșii coapte, urmată de metoda tradițională spălată, cu timpi variabili de fermentație între 24 și 36 de ore. Uscarea se realizează... Cafea BOABE. Note de degustare:...
250g