You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Păstrăv afumat Bio

Producator: PĂSTRĂVĂRIA ECOLOGICĂ BOLOGA

Certificat ECO Bologa: Certificat ECO Bologa

41,75 Lei

Vid/≅ 250g

Acesta e un produs cu greutate variabilă.Detalii:

167,00 lei pe kg

13 clienți au selectat produsul în lista de favorite.

Detalii Produs

Valabilitate la livrare: Minim 1 zile

Descriere:

Păstrăvul este un pește al apelor de munte, are o carne gustoasă, fragedă, iar prin afumare devine o adevarată delicatesă.

Modul ecologic de hrănire și condițiile oferite de natura din zonă oferă o calitate deosebită păstrăvului de la Bologa.

VALORI NUTRIȚIONALE PENTRU 100 GR. PRODUS

Calorii241 kcal / 1010kj
Grăsimi11 g
din care acizi grași saturați2.5 g
Glucide0 g
din care zaharuri0 g
Proteine35.5 g
Sare1.5 g
Filtrează:BIO

Producător PĂSTRĂVĂRIA ECOLOGICĂ BOLOGA

Vezi toate produsele de la acest producator

Păstrăvăria ecologică Bologa s-a născut în satul cu același nume din comuna Poieni, pe malul pârâului Henţ.

Misiunea păstrvăriei este de a respecta natura și de a da valoare comunității.

În păstrăvărie se muncește cu gândul la viitor, la copii şi la natură. Calitatea şi nu cantitatea producţiei sunt esenţiale.

Păstrăvăria a parcurs etape riguroase de conversie, iar azi sunt certificaţi ecologic pentru toate produsele de firma Austria Bio Garantie GmbH.

Crescătoria ecologică Bologa are 20 kg peşte/mc. de apă, în loc de 60-70 kg/mc în păstrăvăriile intensive. "Cumpărăm icre fertilizate şi realizăm aici eclozarea, urmărind peştele de la faza de icră." Apa e curată, de munte, nu se utilizează apa filtrată din recirculare. Hrana este certificată ecologic, fără antibiotice. Peştii nu sunt tratați cu formol, peracet, verde de malachit, ci doar cu sare. 

Recenzii

13 clienți au selectat produsul în lista de favorite.

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Fii primul care scrie o recenzie!

Scrie o recenzie

Păstrăv afumat Bio

Păstrăv afumat Bio

Păstrăvul este un pește al apelor de munte, are o carne gustoasă, fragedă, iar prin afumare devine o adevarată delicatesă.

Modul ecologic de hrănire și condițiile oferite de natura din zonă oferă o calitate deosebită păstrăvului de la Bologa.