Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Kalahari înseamna în dialectul local: ”Pământul fără apă”. Deșertul Kalahari este localizat pe rămășițele unui fost lac preistoric, Makgadikgadi, care avea o suprafață de peste 80.000 km2 și o adâncime de peste 30 mtr. Acesta a secat cu mii de ani în urmă, lăsând loc uneia dintre cele mai mari saline din lume. Această sare este recoltată manual într-o... Kalahari înseamna în dialectul local:...
250g
Acest susan prăjit cu yuzu este mai mult decât un condiment. Pe lângă aromele sale puternice de susan, emană note subtile de yuzu, un citric japonez renumit pentru proprietățile sale antioxidante și mirosul distinct. Adăugați o notă exotică la sushi, salate, deserturi sau pur și simplu presărați susan prăjit cu yuzu peste feluri de mâncare sau... Acest susan prăjit cu yuzu este mai...
50g
4 PORȚII ÎN 20 MINUTE! Recomandare! Mod de preparare: Nasi Goreng 500g orez cu bob lung, 2 linguri ulei, 2 ouă, 150g fructe de mare/pui, 25g ceapă, 25g praz, 25g varză și 25g morcov, toate tăiate mărunt, 50g Pasta Nasi Goreng, 75ml lapte de cocos, frunze de coriandru pentru ornat. Fierbeți orezul. Încingeți uleiul într-un wok și prăjiți... 4 PORȚII ÎN 20 MINUTE! Recomandare!...
60g
4 PORȚII ÎN 15 MINUTE! Recomandare! Mod depreparare: Curry iute de pui 500g pui cubulețe, 60g pastă de curry iute, 1 lingură de ulei, 1 ceapă mare feliată, 75ml lapte de nucă de cocos, 125ml apă. Marinați puiul cu pasta de curry iute. Încălziți uleiul într-o tigaie si sotați ceapa. Adăugați puiul si sotați până când puiul devine... 4 PORȚII ÎN 15 MINUTE! Recomandare!...
60g
4 PORȚII ÎN 30 MINUTE! Recomandare! Mod de preparare: Pastă pentru orez galben 500g orez, 50g Pastă pt. orez galben, 100ml lapte de cocos, 50 ml apă. Fierbeți orezul. Într-o tigaie, amestecați Pasta pt. orez galben, laptele de cocos și apa și fierbeți până când sosul se îngroașă. Luați de pe foc. Adăugați orezul fiert și amestecați... 4 PORȚII ÎN 30 MINUTE! Recomandare!...
50g
4 PORȚII ÎN 15 MINUTE! Recomandare! Mod de preparare: Curry Jaffna de pește 300g pește, 60g pastă de curry Jaffna, 1 lingură ulei/ghee, 1 ceapă mare tocată, 200ml lapte de cocos, 100ml apă 1. Marinați peștele în pasta de curry Jaffna 2. Încălziți uleiul într-o tigaie. 3. Adăugați ceapa și sotați până se înmoaie. 4. Adăugați peștele și sotați... 4 PORȚII ÎN 15 MINUTE! Recomandare!...
60g
4 PORȚII ÎN 30 MINUTE! Recomandare! Mod de preparare: Biriyani 4 linguri ghee/ulei, 1 ceapă mare tocată, 2 roșii tocate, câteva frunze de coriandru tocate, 250g pui cubulețe, 100g iaurt, 50g Pastă Indiană pentru Biriyani, 500g orez basmati. Metoda tradițională Încălziți uleiul/ghee și sotați legumele, puiul, iaurtul și pasta indiană pentru... 4 PORȚII ÎN 30 MINUTE! Recomandare!...
50g
4 PORȚII ÎN 20 MINUTE! Recomandare! Mod de preparare: Curry roșu thailandez de creveți 60g Pastă curry roșu thailandez, 2 roșii cubulețe, 400g creveți curățați, 100ml apă, 300ml lapte de cocos. Încălziți pasta de curry într-o tigaie/oală. Adăugați roșiile și creveții și sotați 2 minute. Adăugați laptele de cocos și aduceți la fierbere.... 4 PORȚII ÎN 20 MINUTE! Recomandare!...
60g
4 PORȚII ÎN 20 MINUTE! Recomandare! Mod de preparare: Curry verde thailandez de pui 60g Pastă de curry verde thailandez, 300ml apă, 300ml lapte de cocos, 300g pui dezosat, feliat subțire, 300g legume (de ex. dovlecel, pak choy, ciuperci, vinete), 2-3 ardei iuți verzi feliați. 1. Încingeți pasta de curry verde thailandez într-o tigaie. Adăugați apa... 4 PORȚII ÎN 20 MINUTE! Recomandare!...
60g
4 PORȚII ÎN 20 MINUTE! Recomandare! Mod de preparare: Curry de pui 500 g pui, tăiat in bucăți, 50 g pastă de curry de pui, 2 linguri ulei, 2 cepe mari, feliate, 75 ml lapte de cocos, 125 ml apă 1. Marinați puiul in pasta de curry. 2. Încingeți uleiul într-o tigaie si căliți ceapa. 3. Adăugați puiul si amestecați pană se rumenește uniform. 4.... 4 PORȚII ÎN 20 MINUTE! Recomandare!...
60g
Un condiment clasic al bucătăriei mediteraneene, se potriveşte excelent cu carnea de miel, oaie, iepure, dar si la fripturi de vita, porc, pui sau peşte la cuptor. Poate asezona foarte bine cartofii la cuptor, tocăniţele, focaccia, sosuri etc.. Un condiment clasic al bucătăriei...
45g
Potrivit pentru legume, carne, sosuri, paste, supe, peşte sau orice alt preparat caruia vrei să-i dai o notă picantă. Uşor de folosit şi 100% natural. Potrivit pentru legume, carne,...
60g
Turmeric (sau curcuma) este un condiment indian folosit pentru purificare şi detoxifiere. Are efect antimicrobian, antiinflamator, antifibrotic, profilactice (cancer, boli neurodegenerative), "arde" grăsimile şi poate avea efect antidepresiv. Doza recomandată:1/2 linguriţe. Ca şi condiment se poate folosi la supe, tocană, curry sau pentru a prepara un... Turmeric (sau curcuma) este un...
250g
Usturoiul granulat este de nelipsit la preparatele din carne de porc și miel, precum și în alte mâncăruri de carne sau vegetariene. Usturoiul granulat este de nelipsit...
100g
Este ideală pentru gulaș, grătar, brânză, cartofi prăjiți, fasole, varză călită precum și pentru alte feluri de mâncare care capătă un gust ușor de fum. Este ideală pentru gulaș, grătar,...
80g
Mix boabe piper boabe (negru, roşu, verde, alb) produs în România De la supe, tocăniţe, fripturi până la salate și deserturi ce necesită o notă picantă - acest mozaic este perfect pentru preparatele tale. Sfat: se adaugă la mijlocul sau spre sfârțitul gătirii, pentru a-și menține aroma. Mix boabe piper boabe (negru, roşu,...
90g
Boiaua este un ingredient esențial în multe rețete tradiționale din întreaga lume. În România, de exemplu, boia este folosită în preparatele tradiționale, cum ar fi micii, sarmalele sau ciorbele. În Spania, este utilizată în preparatele culinare, cum ar fi chorizo sau paella, iar în Ungaria, aceasta este folosită în celebrul gulaș sau paprikaș. Boiaua este un ingredient esențial în...
80g
Mult mai mult decât condiment. Motiv pentru Columb să traverseze marea, către India. Sfat: se adaugă la mijlocul sau spre sfârțitul gătirii, pentru a-și menține aroma. Mult mai mult decât condiment. Motiv...
90g
Un condimentmai indetit, cu aroma îmbietoare. Da un gust fabulos mâncărurilor tale Se adaugă la mijlocul sau spre sfârțitul gătirii, pentru a-și menține aroma. Se poate integra cu uşurinţă în preparate cu specific asiatic, în supe cremă, în piure-uri, burgeri si sandwich-uri. Un condimentmai indetit, cu aroma...
60g
Un amestec perfect pentru Vin Fiert. Se poate folosi și pentru a da un gust deosebit ceaiurilor, compoturilor și punch-ului, gust care să vă aducă în suflet căldura și atmosfera sărbătorilor de iarnă, în orice anotimp. Arome deosebite pentru a aduna familia si prietenii. Fără zahăr, fără conservanţi! Un amestec perfect pentru Vin Fiert....
50g
Mix de condimente special creat pentru Gulaş - combinaţia perfectă de arome care transformă orice reţetă într-un preparat autentic şi savuros. Ideal pentru a intensifica gustul cărnii şi al legumelor, acest amestec adaugă o notă tradiţională preparatelor tale. Doar ingrediente naturale! Mix de condimente special creat...
80g
Poți folosi coaja de lămâie mărunțită în combinație cu sare și condimente uscate, amestecate cu ulei și oțet pentru o marinată deosebit de gustoasă la carnea de pui sau de curcan. Poți folosi coaja de lămâie mărunțită...
70g
Potrivit pentru fiecare tip de carne, de la fripturi clasice, până la piese întregi de carne. Adaugă-l pe carnea masată cu ulei de măsline sau prepară un baiț în care să o marinezi. Încântă-ţi prietenii cu grătarul de acasă! Doar ingrediente naturale! Potrivit pentru fiecare tip de carne,...
100g
Potrivit pentru cartofi la cuptor, natur, wedges, prăjiţi, la abur sau cu ce-ţi place. Doar ingrediente naturale! Potrivit pentru cartofi la cuptor,...
100g