You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Colțunași cu magiun de coacăze

Producator: HIPER AMBROZIA

17,00 Lei

Cutie carton 150g

6 clienți au selectat produsul în lista de favorite.

Detalii Produs

Valabilitate la livrare: Minim 1 zile

Descriere:

Produs DE POST, realizat și ambalat manual, din ingrediente naturale, fără emulgatori, aditivi, conservanți sau coloranți artificiali.

VALORI NUTRIȚIONALE PENTRU 100 GR. PRODUS

SpecialitățiVegan
Informații nutriționaleFără lactoză
Informații nutriționaleFără zahăr adăugat
Calorii375 kcal
Grăsimi11.18 g
din care acizi grași saturați1.09 g
Glucide57.88 g
din care zaharuri19.85 g
Proteine7.23 g
Sare0.49 g
Filtrează:Vegan

Producător HIPER AMBROZIA

Vezi toate produsele de la acest producator

Din 2014 creează produse bazate integral pe ingrediente naturale, accesibile fiecărui om preocupat de sănătate, deschizând astfel orizontul posibilităților de a trăi nu doar mult, ci și bine. Prin ineditul combinațiilor Hiper Ambrozia intenționează să satisfacă atât nevoia de bun și plăcut la gust, cât și nevoia de „etichetă curată”. Ei doresc ca fiecare să se bucure de hrana „vie”, aducând astfel o reală opțiune de alegere față de multitudinea de produse așa zis naturale, dar care ascund o serie de „secrete” nu tocmai plăcute.
Ca sugestie de verificare directă, ușoară și accesibilă a proprietăților și calităților unor produse, vă recomandăm să fiți atenți la gustul și starea pe care o aveți după degustarea acestora.

Produsele Hiper Ambrozia sunt fabricate manual din ingrediente proaspete și nutritive, din respect pentru sănătate, încadrându-se în categoria produselor românești de elită. Acestea se deosebesc de produsele convenționale din comerț prin faptul că folosesc doar făinuri integrale măcinate lent la moară de piatră. îndulcesc produsele în mod natural, cu must din struguri, fructe deshidratate (merișor, coacăze, curmale, etc.) sau nectar granulat din flori de cocos, nu folosesc niciun conservant artificial, colorant sau potențiator de arome, utilizează numai ulei de cocos nehidrogenat și fiecare ingredient este ales cu mare atenție, de la furnizori/producători consacrați domeniului alimentației sănătoase.

Recenzii

6 clienți au selectat produsul în lista de favorite.

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Fii primul care scrie o recenzie!

Scrie o recenzie

Colțunași cu magiun de coacăze

Colțunași cu magiun de coacăze

Produs DE POST, realizat și ambalat manual, din ingrediente naturale, fără emulgatori, aditivi, conservanți sau coloranți artificiali.