Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Producator: MONOR
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
6 clienți au selectat produsul în lista de favorite.
Valabilitate la livrare: Minim 2 zile
O brânză specială prin culoare și multitudinea de găuri interioare, produsul poate fi folosit la micul dejun, în gustări și deserturi.
Emmental este potrivită pentru fondue de brânză, în sandwich-uri, la un platou cu brânzeturi și fructe pentru desert.
Ingrediente: lapte de vacă pasteurizat, sare, culturi lactice selectionate, cheag.
Conține lactoză.
Produs ambalat in atmosfera protectoare.
Temperatura de păstrare: între +2°C si +8°C.
Valoarea energetica | 1515 kJ / 365 kcal |
Grăsimi | 29 g |
din care acizi grași saturați | 19 g |
Glucide | 0 g |
din care zaharuri | 0 g |
Proteine | 26 g |
Fibre | 0.7 g |
Sare | 0.98 g |
Vezi toate produsele de la acest producator
Monor înseamnă traditie de sute de ani în păstorit și prelucrarea laptelui, un meșteșug păstrat cu sfințenie de locuitorii comunei cu același nume. Este o marcă 100% transilvăneană, care din 1992 și până acum a reușit să facă cunoscută măiestira monorenilor.
Monor este asezată pe plaiurile Bistriței, în zona de tranziție dintre podișul Transilvaniei și Piemontul Călimanilor.
Produsele sunt meșteșugite după rețete adunate de la ciobanii Călimanilor, iar procesul tehnologic și aparatura modernă garantează normele de igienă și control al calității.
Mare parte din producție se datoreaza celor 2 ferme proprii, cu rase Holstein Friza și vaci de lapte, hrănite cu furaje proprii, controlate și selectate.
Datorită fermelor proprii, animalele pot fi hrănite în mod controlat, fapt ce se reflectă și în calitatea laptelui și a aportului proteic care ajută la obținerea produselor de o calitate ireproșabilă.
6 clienți au selectat produsul în lista de favorite.
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.