You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Brânză maturată San Michali D.O.C. Syros

Producator: GREEK TASTE

44,00 Lei

Vid/125g

Detalii Produs

Valabilitate la livrare: Minim 2 zile

Descriere:

Brânza San Michali Syros DOC este o brânză grecească, dură, maturată, realizată din lapte de vacă. Este produsă pe insula Syros, într-un mic sat de pe insula, numit San Michalis.

San Michali este cunoscut sub numele de parmezanul din Syros.

Brânza grecească San Michali este identificată ca denumire de origine protejată (DOP); se face cu lapte de vacă care este parțial degresat, pasteurizat și coagulat.

Brânza grecească San Michali are un gust fin, untos și sărat, cu nuanțe de condimente; aroma acestui tip de brânză este similară cu alunele și alte nuci datorită dietei de floră consumate de vacile de pe insulă.
Brânza grecească San Michali variază de la o culoare albă, la un galben intens; această brânză tare, tradițională, se prepară într-o formă cilindrică și are multe găuri neregulate.

VALORI NUTRIȚIONALE PENTRU 100 GR. PRODUS

Valoarea energetica1398 Kj/334 Kcal
Grăsimi23 g
din care acizi grași saturați16 g
Glucide4.8 g
din care zaharuri0.01 g
Proteine27.1g
Sare2.4 g

Producător GREEK TASTE

Vezi toate produsele de la acest producator

Greek Taste te invită într-o călătorie magică în lumea unică a gusturilor, tradiției, aromelor, miturilor și parfumurilor de neuitat ale Greciei.

Greek Taste se caracterizează prin pasiunea pentru arome rafinate și produse unice, de calitate superioară, aduse de la micii producători din Grecia.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Fii primul care scrie o recenzie!

Scrie o recenzie

Brânză maturată San Michali D.O.C. Syros

Brânză maturată San Michali D.O.C. Syros

Brânza San Michali Syros DOC este o brânză grecească, dură, maturată, realizată din lapte de vacă. Este produsă pe insula Syros, într-un mic sat de pe insula, numit San Michalis.

San Michali este cunoscut sub numele de parmezanul din Syros.

Brânza grecească San Michali este identificată ca denumire de origine protejată (DOP); se face cu lapte de vacă care este parțial degresat, pasteurizat și coagulat.

Brânza grecească San Michali are un gust fin, untos și sărat, cu nuanțe de condimente; aroma acestui tip de brânză este similară cu alunele și alte nuci datorită dietei de floră consumate de vacile de pe insulă.
Brânza grecească San Michali variază de la o culoare albă, la un galben intens; această brânză tare, tradițională, se prepară într-o formă cilindrică și are multe găuri neregulate.