You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Brânză burduf de vacă din Ţara Moţilor

Producator: LACTMONT

18,00 Lei

Borcan/300g

Detalii Produs

Descriere:

Burduf din lapte de vacă obținută prin metoda tradițională de maturare din Ardeal. Pentru gurmazi și amatori de gusturi autentice românești în recipient de sticlă.

Păstoasă și consistentă, perfectă pentru consum direct sau gătit (ex: bulz).

Caracteristici organoleptice:

  • Aspect: Pastă moale, untoasă
  • Culoare: Alb-gălbuie
  • Gust: Plăcut, fără mirosuri străine

Proprietăți fizico-chimice:

  • Grăsime: min 45%
  • Apă: max 50%
  • Proteine: min 15%

VALORI NUTRIȚIONALE PENTRU 100 GR. PRODUS

Valoarea energetica1143 kj/ 278 kcal
Grăsimi23 g
din care acizi grași saturați16.1 g
Carbohidrați0.7 g
din care zaharuri0.7 g
Proteine16.8 g
Sare2.2 g

Producător LACTMONT

Vezi toate produsele de la acest producator

LACTMONT este o afacere de familie din inima Munților Apuseni fondată în anul
2024 cu scopul de a readuce pe piață gusturile autentice ale lactatelor tradiționale.

LactMont îşi propune să combine valorile vechi cu inovațiile moderne pentru a aduce pe mesele consumatorilor produse lactate unice, care să îmbine tradiția cu standardele contemporane.

Folosind lapte provenit exclusiv din ferme locale, fiecare produs păstrează
prospețimea și calitatea ridicată specifică regiunii. Nu se utilizează conservanți chimici, ci doar culturi de microorganisme benefice, atât probiotice, cât și pentru conservarea naturală a produselor.

Vechile rețete transilvănene sunt reinterpretate şi adaptate nevoilor actuale. Se pune un accent deosebit pe procesul de maturare naturală, care intensifică savoarea și textura brânzeturilor.

Aproape toate produsele sunt realizate conform standardelor ecologice de producție (majotitatea produselor sunt în proces de conversie ecologică).

Pentru a păstra poveste regiunii, LactMont are proiecte de colaborare cu bucătari renumiţi pentru a îmbina tradițiile transilvănene cu tendințele culinare internaționale şi pentru a duce mai departe bogăția culturală și gastronomică a Transilvaniei.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Fii primul care scrie o recenzie!

Scrie o recenzie

Brânză burduf de vacă din Ţara Moţilor

Brânză burduf de vacă din Ţara Moţilor

Burduf din lapte de vacă obținută prin metoda tradițională de maturare din Ardeal. Pentru gurmazi și amatori de gusturi autentice românești în recipient de sticlă.

Păstoasă și consistentă, perfectă pentru consum direct sau gătit (ex: bulz).

Caracteristici organoleptice:

  • Aspect: Pastă moale, untoasă
  • Culoare: Alb-gălbuie
  • Gust: Plăcut, fără mirosuri străine

Proprietăți fizico-chimice:

  • Grăsime: min 45%
  • Apă: max 50%
  • Proteine: min 15%