You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Bio Cubuleţe Telemea vacă din Ţara Moţilor în saramură

Produs Montan

Producator: LACTMONT

Certificat ECO LactMont: Certificat ECO LactMont

14,00 Lei

Caserolă/180g

Detalii Produs

Descriere:

PRODUS MONTAN 

Telemea maturată în saramură în mod tradiţional din lapte certificat ecologic din Munţii Apuseni.

Cubuleţe în saramură din Ţara Moţilor.

Caracteristici organoleptice:

  • Aspect: Masă compactă
  • Culoare: Albă până la alb-gălbuie
  • Gust: Acrișor, ușor sărat
  • Consistență: Fermă
  • Miros: Fără mirosuri străine

Proprietăți fizico-chimice:

  • Substanță uscată: 45±2%
  • Grăsime în substanța uscată: 55-60%

Ambalare inovativă: cuburi de minim 15mm într-un coșuleț de plastic scufundat în saramură 10%.

A se consuma ca atare, în salate, aperitive.

VALORI NUTRIȚIONALE PENTRU 100 GR. PRODUS

Valoarea energetica1143 kj/ 276 kcal
Grăsimi23 g
din care acizi grași saturați16.1 g
Carbohidrați0.7 g
din care zaharuri0.7 g
Proteine16.1 g
Sare2.3 g
Filtrează:BIO

Producător LACTMONT

Vezi toate produsele de la acest producator

LACTMONT este o afacere de familie din inima Munților Apuseni fondată în anul
2024 cu scopul de a readuce pe piață gusturile autentice ale lactatelor tradiționale.

LactMont îşi propune să combine valorile vechi cu inovațiile moderne pentru a aduce pe mesele consumatorilor produse lactate unice, care să îmbine tradiția cu standardele contemporane.

Folosind lapte provenit exclusiv din ferme locale, fiecare produs păstrează
prospețimea și calitatea ridicată specifică regiunii. Nu se utilizează conservanți chimici, ci doar culturi de microorganisme benefice, atât probiotice, cât și pentru conservarea naturală a produselor.

Vechile rețete transilvănene sunt reinterpretate şi adaptate nevoilor actuale. Se pune un accent deosebit pe procesul de maturare naturală, care intensifică savoarea și textura brânzeturilor.

Aproape toate produsele sunt realizate conform standardelor ecologice de producție (majotitatea produselor sunt în proces de conversie ecologică).

Pentru a păstra poveste regiunii, LactMont are proiecte de colaborare cu bucătari renumiţi pentru a îmbina tradițiile transilvănene cu tendințele culinare internaționale şi pentru a duce mai departe bogăția culturală și gastronomică a Transilvaniei.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Fii primul care scrie o recenzie!

Scrie o recenzie

Bio Cubuleţe Telemea vacă din Ţara Moţilor în saramură

Bio Cubuleţe Telemea vacă din Ţara Moţilor în saramură

PRODUS MONTAN 

Telemea maturată în saramură în mod tradiţional din lapte certificat ecologic din Munţii Apuseni.

Cubuleţe în saramură din Ţara Moţilor.

Caracteristici organoleptice:

  • Aspect: Masă compactă
  • Culoare: Albă până la alb-gălbuie
  • Gust: Acrișor, ușor sărat
  • Consistență: Fermă
  • Miros: Fără mirosuri străine

Proprietăți fizico-chimice:

  • Substanță uscată: 45±2%
  • Grăsime în substanța uscată: 55-60%

Ambalare inovativă: cuburi de minim 15mm într-un coșuleț de plastic scufundat în saramură 10%.

A se consuma ca atare, în salate, aperitive.