Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Producator: PAIN PLAISIR
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
Valabilitate la livrare: 1 zi
O reinterpretare a amandinei clasice, îmbinând arome tradiționale cu elemente exotice. Stratul Dubai este făcut cu ciocolată cu lapte amestecată cu fistic, tahini și cataif. Fisticul aduce un crocant plăcut și aromă de nuci, în timp ce tahini, făcut din semințe de susan măcinate, oferă o cremozitate unică și un profil de gust mineral care completează dulceața ciocolatei. La final, cataiful subțire și crocant adaugă textură transformând fiecare înghițitură într-o experiență plăcută. Amandina Dubai nu doar că sărbătorește gustul familiar al amandinei, dar oferă și o privire asupra influențelor culinare din Orientul Mijlociu. Este perfectă pentru cei care doresc să se răsfețe cu ceva atât familiar, cât și nou.
Ingrediente: ciocolată 72%(masă cacao, zahăr, unt de cacao, emulsifiant: lecitină de soia, extract de vanilie), ou întreg pasteurizat, zahăr, friscă cu 36% grăsime (smântână pentru friscă, proteină din lapte, fibră de rădăcină de cicoare-inulină), lapte de vacă integral, gălbenuș pasteurizat, migdale pudră, zahăr pudră( zahăr, amidon de
porumb, albuș pasteurizat, Kadayif( făină albă, apa, sare, ulei vegetal), ciocolată lapte (zahăr, unt de cacao,
lapte praf integral, masă de cacao, emulsifiant: lecitină de soia, extract natural de vanilie], pastă de fistic, masă
gelatinosă (apă, gelatină), pudră de cacao belgiană, pastă de susan, fistic tocat, apă.
Alergeni: lapte și produse lactate (lactoză), migdale, fistic, ou, suasan, soia. Poate conține urme de: arahide, alte fructe cu coajă lemnoasă, semințe de susan.
A se păstra la 0-4 0 C în loc uscat.
Produs fabricat în România, din ingrediente UE și non-UE.
Valoarea energetica | 1525 kj/367 kcal |
Grăsimi | 26.7 g |
din care acizi grași saturați | 13.8 g |
Glucide | 22.2 g |
din care zaharuri | 14.8 g |
Proteine | 8.2 g |
Fibre | 2.5 g |
Sare | 0.2 g |
Vezi toate produsele de la acest producator
Fondatorii Pain Plaisir, Tom Rees și Irina Stăncescu, au venit în București de la Paris, unde au lucrat în domeniul gastronomiei la nivel înalt. Tom provine dintr-o familie cu tradiție în domeniul restaurantelor, astfel că, de când era mic, a avut contact cu gastronomia, ajungând să lucreze ca patiser la restaurantul parizian Pierre Gagnaire, un restaurant cu 3 stele Michelin. Mai apoi și-a urmărit pasiunea pentru boulangerie alăturându-se echipei lui Cyrill Lignac ca Chef Boulanger. Irina a absolvit cursurile de cuisine și patisserie Cordon Bleu de la Paris (Grand Diplome), a lucrat ca bucătar la Pierre Gagnaire, unde l-a cunoscut pe Tom, iar apoi într-una dintre cele mai cochete patiserii din Paris, Pain de Sucre.
Tom e îndrăgostit de pâine, de când se știe, asa a învățat să facă pâine bună. Irinei îi place să facă deserturi și să gătească. La amandoi le place sa manance. De la deschidere, în 2013, Pain Plaisir a crescut și s-a dezvoltat continuu, având acum o echipa de peste 50 de persoane.
Pain Plaisir este o brutărie de inspirație pariziană, născută din plăcerea gustului bun și delicios care crează bunătăți autentice, frumoase prin imperfecțiunea lor, modelate și coapte de mâna proprie și gustoase până la ultima îmbucătură. Pain Plaisir este copt din inimă, într-un oraș pe care cei doi îl iubesc și în care se simt ca acasă.
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.