Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Fondatorii Pain Plaisir, Tom Rees și Irina Stăncescu, au venit în București de la Paris, unde au lucrat în domeniul gastronomiei la nivel înalt. Tom provine dintr-o familie cu tradiție în domeniul restaurantelor, astfel că, de când era mic, a avut contact cu gastronomia, ajungând să lucreze ca patiser la restaurantul parizian Pierre Gagnaire, un restaurant cu 3 stele Michelin. Mai apoi și-a urmărit pasiunea pentru boulangerie alăturându-se echipei lui Cyrill Lignac ca Chef Boulanger. Irina a absolvit cursurile de cuisine și patisserie Cordon Bleu de la Paris (Grand Diplome), a lucrat ca bucătar la Pierre Gagnaire, unde l-a cunoscut pe Tom, iar apoi într-una dintre cele mai cochete patiserii din Paris, Pain de Sucre.
Tom e îndrăgostit de pâine, de când se știe, asa a învățat să facă pâine bună. Irinei îi place să facă deserturi și să gătească. La amandoi le place sa manance. De la deschidere, în 2013, Pain Plaisir a crescut și s-a dezvoltat continuu, având acum o echipa de peste 50 de persoane.
Pain Plaisir este o brutărie de inspirație pariziană, născută din plăcerea gustului bun și delicios care crează bunătăți autentice, frumoase prin imperfecțiunea lor, modelate și coapte de mâna proprie și gustoase până la ultima îmbucătură. Pain Plaisir este copt din inimă, într-un oraș pe care cei doi îl iubesc și în care se simt ca acasă.
Un cozonac delicios, cu miez pufos și umplutură bogată de cacao și nucă, la fel ca fratele său. Un cozonac delicios, cu miez pufos și...
425g
Aluat de cozonac, scorțișoară parfumată și un topping delicat de cremă de brânză cu vanilie și nucă – acestea sunt ingredientele care transformă fiecare Cinnamon Roll într-un desert pe care îl vei dori iar și iar. Aluat de cozonac, scorțișoară...
150g
O reinterpretare a amandinei clasice, îmbinând arome tradiționale cu elemente exotice. Stratul Dubai este făcut cu ciocolată cu lapte amestecată cu fistic, tahini și cataif. Fisticul aduce un crocant plăcut și aromă de nuci, în timp ce tahini, făcut din semințe de susan măcinate, oferă o cremozitate unică și un profil de gust mineral care completează... O reinterpretare a amandinei clasice,...
80g
Aceleași straturi fragede și delicate pe care le iubiți în croissantul clasic le veți găsi acum îmbogățite cu cea mai fină cremă pâtissière de vanilie. Pentru că știm că vanilia este mai mult decât o aromă – e o pasiune. Te invităm să descoperi cât de extraordinară poate fi simplitatea atunci când este creată cu și din pasiune. Aceleași straturi fragede și delicate...
100g
Cozonac Enchanté - Cu nucă, stafide și coajă de portocală confiată Cozonac încântat cu miez pufos, umplutură bogată de cacao și nucă, iar în aluat are presărate stafide și portocale confiate. Este copt în cuptorul pe vatră și rămâne moale mai multe zile. Cozonac Enchanté - Cu nucă, stafide...
≅ 850g
Pave este o paine pătrățoasă, aplatizată, din făină albă de grâu macinata la o moara cu piatra, adusa din Franta, dospită 24 de ore cu maia, produsă de Pain Plaisir. Pave este o paine pătrățoasă,...
400g
Aparent, nimic mai mult decât un CROISSANT în care împăturim 3 batoane de ciocolată 44%. Şi totuşi, magia se întâmplă şi avem o supriză gurmandă şi dulce. Mic răsfăţ de dimineaţă sau amiază, este de neratat. Aparent, nimic mai mult decât un...
60g
Regina deserturilor clasice, Millefeuille sau Cremșnit pe românește, este de o simplitate suprinzătoare. Wow-ul vine de la tehnica perfectă de împăturire a feuilletage-ului cu unt bun, unt, cremozitatea umpluturii de vanilie și a coacerii perfecte. Deloc elegant de mâncat, Millefeuille este desertul nostru emblematic care demonstrează că lucrurile... Regina deserturilor clasice,...
Bucată/160g
Un croissant proaspăt şi bine făcut este inegalabil. Frăgezimea straturilor şi delicateţea untului, în contrast puternic cu senzaţia de crocant pe care o întâmpinăm chiar înainte de a musca, aduc o satisfacţie pură şi plină. Întodeauna proaspete, control în toate etapele de fabricaţie pentru a obţine cel mai bun croissant. Un croissant proaspăt şi bine făcut...
60g
Baghetă tradițională franţuzească, cu maia naturală, cu miez puţin, alveolat şi o crustă crocantă şi subţire. Alegerea perfectă pentru toate mesele. Baghetă tradițională franţuzească, cu...
250g
Atenție, se livrează doar în intervalul Vineri - Sâmbată! Trebuie comandat până Miercuri la ora 12:00! Recomandată persoanelor intolerante la gluten; reprezintă o bună alternativă pentru satisfacerea dorinţei de pâine. Atenție, se livrează doar în...
400g
O pâine foarte săţioasă şi hrănitoare, nu încetează să ne încânte prin profunzimea gustului şi textura complexă. Nu conține coloranți, conservanți sau arome artificiale. O pâine foarte săţioasă şi...
500g
Clasica Pain de campagne din Franţa, are o coajă suficient de groasă cât să satisfacă amatorii de colţ, echilibrând armonios cu miezul alveolat şi uşor umed. Gustul inconfundabil este dat de coacerea îndelungată la temperatura ideală pentru a dezvolta această crustă atât de apreciată. Nu conţine drojdie. Clasica Pain de campagne din Franţa,...
≅ 750g
Sărățele fine și delicate. Aluat fraged sărat, cu susan, puțin crocant la suprafață. Făcute doar cu unt, fără conservanți. Aurii, fragede și crocante la degustare! Sărățele fine și delicate. Aluat...
150g
Atenție, se livrează doar în intervalul Vineri - Sâmbată! Trebuie comandat până Miercuri la ora 12:00! Look chic, glazură atractivă și gust de fistic este tot ce îți lipsește pentru un moment rafinat de inspirație franceză. Pentru pasionații de fistic, éclair-ul de la pain Plaisir este visul devenit realitate. Aluatul de choux este umplut din belșug cu... Atenție, se livrează doar în...
120g
Este un Pain au chocolat în varianta ultra. Acoperit cu o cremă de migdale și fulgi de migdale, pain chocolat este copt din nou, iar rezultatul este delicios de bun și de plăcut. Este un Pain au chocolat în varianta...
130g
Inovație americană bine ancorată în tradiția franțuzească, este o reinterpretare a clasicului croissant, diferența fiind în modalitatea de rulare a aluatului și particularitățile coacerii. Își păstrează straturile bine conturate ale unui croissant, având în același timp o textura mai crocantă. Deosebit de importantă este calitatea aluatului care, la Pain... Inovație americană bine ancorată în...
140g
Crocanţi, dulci, săţioşi…pur şi simplu delicioşi, biscuiţii sunt aranjaţi într-o cutie simpatică, gândită pentru a fi oferită sau împărţită cu cei dragi. Crocanţi, dulci, săţioşi…pur şi...
150g
Se spune că simplitatea este cea mai înalta formă a sofisticării, iar această pâine susţine această afirmaţie în mod categoric. Gustul bogat si simplu o face extrem de versatilă pentru toate ideile de masă. Se spune că simplitatea este cea mai...
500g
Cozonac Enchanté - cu nucă, stafide și coajă de portocală confiată. Miez pufos, umplutură bogată de nucă; în aluat are presărate stafide și portocale confiate. Copt în cuptor cu vatră; rămâne moale mai multe zile. Cozonac Enchanté - cu nucă, stafide...
≅ 400g
O chiflă moale şi gustoasă, ideală pentru sandwichuri. O chiflă moale şi gustoasă, ideală...
60g
General rating