Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Producator: PAIN PLAISIR
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
Valabilitate la livrare: 1 zi
Aceleași straturi fragede și delicate pe care le iubiți în croissantul clasic le veți găsi acum îmbogățite cu cea mai fină cremă pâtissière de vanilie. Pentru că știm că vanilia este mai mult decât o aromă – e o pasiune. Te invităm să descoperi cât de extraordinară poate fi simplitatea atunci când este creată cu și din pasiune.
Ingrediente: făină de grâu T45, lapte de vacă integral, unt cu 82% grăsime, zahăr, apă, maia( făină de grâu,
apă), gălbenuș pasteurizat, smântână 20% grăsime( smântână pasteurizată din lapte, proteine din lapte, culturi
lactice selecționate), masa gelatinoasă ( apă, gelatină), ou întreg pasteurizat, drojdie de panificație, amidon de
porumb, făină de grâu T480, 1% pastă de vanilie( sirop din trestie de zahăr, glicerină, apă, extract de vanilie,
seminte de vanilie, gumă xantan, sare iodată, cărbune vegetal.
Alergeni: cereale care conțin gluten( grâu), lapte și produse lactate( lactoză), ou. Poate conține urme de arahide.
A se păstra la loc uscat și răcoros, ferit de acțiunea directă a soarelui.
Produs fabricat în România, din ingrediente UE și non-UE.
Valoarea energetica | 1741 kj/417 kcal |
Grăsimi | 25.8 g |
din care acizi grași saturați | 17.5 g |
Glucide | 40 g |
din care zaharuri | 12.7 g |
Proteine | 5.9 g |
Fibre | 0.7 g |
Sare | 0.7 g |
Vezi toate produsele de la acest producator
Fondatorii Pain Plaisir, Tom Rees și Irina Stăncescu, au venit în București de la Paris, unde au lucrat în domeniul gastronomiei la nivel înalt. Tom provine dintr-o familie cu tradiție în domeniul restaurantelor, astfel că, de când era mic, a avut contact cu gastronomia, ajungând să lucreze ca patiser la restaurantul parizian Pierre Gagnaire, un restaurant cu 3 stele Michelin. Mai apoi și-a urmărit pasiunea pentru boulangerie alăturându-se echipei lui Cyrill Lignac ca Chef Boulanger. Irina a absolvit cursurile de cuisine și patisserie Cordon Bleu de la Paris (Grand Diplome), a lucrat ca bucătar la Pierre Gagnaire, unde l-a cunoscut pe Tom, iar apoi într-una dintre cele mai cochete patiserii din Paris, Pain de Sucre.
Tom e îndrăgostit de pâine, de când se știe, asa a învățat să facă pâine bună. Irinei îi place să facă deserturi și să gătească. La amandoi le place sa manance. De la deschidere, în 2013, Pain Plaisir a crescut și s-a dezvoltat continuu, având acum o echipa de peste 50 de persoane.
Pain Plaisir este o brutărie de inspirație pariziană, născută din plăcerea gustului bun și delicios care crează bunătăți autentice, frumoase prin imperfecțiunea lor, modelate și coapte de mâna proprie și gustoase până la ultima îmbucătură. Pain Plaisir este copt din inimă, într-un oraș pe care cei doi îl iubesc și în care se simt ca acasă.
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.