Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Producator: PAIN PLAISIR
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
Valabilitate la livrare: Minim 1 zi
Focaccia Genovese este o sărbătoare a simplității și rafinamentului mediteranean. Un aluat generos amestecat cu ulei de măsline, presărat cu herbes de provence și fulgi de sare, toate acestea transformate de căldura cuptorului într-o pâine aromată ce te poartă direct pe coastele însorite ale Italiei. Perfect pentru un mic dejun cu stil sau o gustare autentică în orice moment al zilei.
Ingrediente: făină de grâu moale tip 000, apă, maia( făină de grâu, apă), ulei de măsline extra-virgin, sare iodată, drojdie de panificație, ierburi de provance( rozmarin, cimbru, oregano, busuioc), fulgi de sare maldon . Poate conține urme de: fructe cu coajă lemnoasă, semințe de susan, lapte, ou, țelină, muștar, soia.
Alergeni: Cereale care conțin gluten.
Specialități | Vegan |
Valoarea energetica | 1273 kj/303 kcal |
Grăsimi | 10,2 g |
din care acizi grași saturați | 3 g |
Glucide | 43.1 g |
din care zaharuri | 0.9 g |
Proteine | 8.9 g |
Fibre | 1.5 g |
Sare | 1.6 g |
Filtrează: | Vegan |
Vezi toate produsele de la acest producator
Fondatorii Pain Plaisir, Tom Rees și Irina Stăncescu, au venit în București de la Paris, unde au lucrat în domeniul gastronomiei la nivel înalt. Tom provine dintr-o familie cu tradiție în domeniul restaurantelor, astfel că, de când era mic, a avut contact cu gastronomia, ajungând să lucreze ca patiser la restaurantul parizian Pierre Gagnaire, un restaurant cu 3 stele Michelin. Mai apoi și-a urmărit pasiunea pentru boulangerie alăturându-se echipei lui Cyrill Lignac ca Chef Boulanger. Irina a absolvit cursurile de cuisine și patisserie Cordon Bleu de la Paris (Grand Diplome), a lucrat ca bucătar la Pierre Gagnaire, unde l-a cunoscut pe Tom, iar apoi într-una dintre cele mai cochete patiserii din Paris, Pain de Sucre.
Tom e îndrăgostit de pâine, de când se știe, asa a învățat să facă pâine bună. Irinei îi place să facă deserturi și să gătească. La amandoi le place sa manance. De la deschidere, în 2013, Pain Plaisir a crescut și s-a dezvoltat continuu, având acum o echipa de peste 50 de persoane.
Pain Plaisir este o brutărie de inspirație pariziană, născută din plăcerea gustului bun și delicios care crează bunătăți autentice, frumoase prin imperfecțiunea lor, modelate și coapte de mâna proprie și gustoase până la ultima îmbucătură. Pain Plaisir este copt din inimă, într-un oraș pe care cei doi îl iubesc și în care se simt ca acasă.
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.