Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA

Producator: PAIN PLAISIR
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
O reinterpretare inedită a clasicului croissant, acest produs se remarcă prin modul unic de rulare a aluatului și prin particularitățile speciale ale coacerii, care îi conferă faimoasele straturi bine definite și o textură crocantă.
În interior, se ascunde un joc delicios de contraste: o cremă de brânză fină și dulce, aromată cu pastă autentică de vanilie, completată de o confitură de zmeură ușor acrișoară, care echilibrează perfect fiecare mușcătură.
La final, roll-ul este glazurat cu fondant și decorat cu zmeură liofilizată, pentru o notă fresh și o experiență vizuală memorabilă.
New York Roll Cheesecake – echilibrul ideal între dulce și acrișor, crocant și cremos.
Ingrediente: 28% cremă de brânză (brânză moale, agent de îngroșare: gumă din semințe de carruba), făină de
grâu T45 certificată Label Rouge, zahăr tos, fructe de pădure, fondant (zahăr, sirop de glucoză, apă), unt cu
82% grăsime, apă, lapte integral de vacă, pastă de vanilie [sirop de glucoză, sirop de zahăr invertit, sirop de
fructoză, extract de păstai de vanilie pudră, baton de vanilie bourbon, concentrate (dovleac, morcov), acidifiant:
acid citric], maia (făină de grâu, apă), smântână cu 20% grăsime (lapte de vacă pasteurizat, culturi lactice
selecționate, proteine din lapte), ou întreg pasteurizat, zmeură liofilizată, drojdie de panificație, sare iodată,
pectină.
Alergeni: cereale care conțin gluten (grâu), lapte și produse lactate, ou. Poate conține urme de: alte fructe cu
coajă lemnoasă, arahide, nuci.
A se păstra la loc uscat și răcoros, ferit de acțiunea directă a soarelui.
Produs fabricat în România, din ingrediente UE și non-UE.
| Calorii | 1640 kj/373 kcal |
| Grăsimi | 26.7 g |
| din care acizi grași saturați | 18.2 g |
| Glucide | 43.4 g |
| din care zaharuri | 21.6 g |
| Proteine | 6.1 g |
| Fibre | 1.6 g |
| Sare | 0.5 g |
Vezi toate produsele de la acest producator




Fondatorii Pain Plaisir, Tom Rees și Irina Stăncescu, au venit în București de la Paris, unde au lucrat în domeniul gastronomiei la nivel înalt. Tom provine dintr-o familie cu tradiție în domeniul restaurantelor, astfel că, de când era mic, a avut contact cu gastronomia, ajungând să lucreze ca patiser la restaurantul parizian Pierre Gagnaire, un restaurant cu 3 stele Michelin. Mai apoi și-a urmărit pasiunea pentru boulangerie alăturându-se echipei lui Cyrill Lignac ca Chef Boulanger. Irina a absolvit cursurile de cuisine și patisserie Cordon Bleu de la Paris (Grand Diplome), a lucrat ca bucătar la Pierre Gagnaire, unde l-a cunoscut pe Tom, iar apoi într-una dintre cele mai cochete patiserii din Paris, Pain de Sucre.
Tom e îndrăgostit de pâine, de când se știe, asa a învățat să facă pâine bună. Irinei îi place să facă deserturi și să gătească. La amandoi le place sa manance. De la deschidere, în 2013, Pain Plaisir a crescut și s-a dezvoltat continuu, având acum o echipa de peste 50 de persoane.
Pain Plaisir este o brutărie de inspirație pariziană, născută din plăcerea gustului bun și delicios care crează bunătăți autentice, frumoase prin imperfecțiunea lor, modelate și coapte de mâna proprie și gustoase până la ultima îmbucătură. Pain Plaisir este copt din inimă, într-un oraș pe care cei doi îl iubesc și în care se simt ca acasă.
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.