You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Mabo Abantu (Espresso Blend de Sezon) Cafea de Specialitate - Mabo Coffee

Producator: MABO COFFEE

61,00 Lei

Pungă/250g

Detalii Produs

Descriere:

Cafea BOABE.

MABÓ ABANTU - un nume inspirat de semnificația cuvântului “abantu” care în mai multe limbi africane înseamnă “oameni” (''Am ales acest nume în onoarea voastră, clienții noștri, oamenii dragi la care ne gândim în fiecare moment când prăjim cafeaua'')

Indiferent dacă sunteți un iubitor al espresso-ului pur sau preferați să savurați cafeaua cu lapte, acest blend vă va oferi un echilibru perfect. Veți experimenta o ceașcă dulce, cu un final fructat și o notă subtilă de ciocolată.

Bucurați-vă de MABÓ ABANTU, un blend creat cu grijă din:

- Las Brisas, Guatemala – Fermentation Washed
- Fazenda Barinas, Brazil – Fermentation Anaerobic Natural
- Zat Tula, Ethiopia – Fermentation Natural

Profil de prăjire: Bogdan Georgescu – Campion Naţional al României şi Vice-Campion Mondial

Prăjit cu PROBAT P12

Producător MABO COFFEE

Vezi toate produsele de la acest producator

MABÓ vine de la prenumele celor doi fondatori: MArius Beju & BOgdan Georgescu.

Pentru ei, calitatea primează întotdeauna.

Au pornit în această călătorie extraordinară cu un singur gând în minte: să aleagă și să-ți ofere cafea de cea mai bună calitate. Ei selectează cu atenție loturi care confirmă standardele cafelei de specialitate, ceea ce înseamnă că numai cireșele mature sunt culese manual și că loturile pot fi ușor de urmărit de la origine până la tine în ceașcă.

Cafelele MABÓ sunt prăjite Omni Light (la cerere, cu un Probat P12). Acest profil de prăjire versatil este potrivit atât pentru toate băuturile pe bază de espresso cât și pentru diferitele metode alternative de preparare.

''Consider că o cafea trebuie să rămână întotdeauna excepțională, motiv pentru care
selectez exclusiv cele mai noi loturi pentru prăjire. Acest lucru îmi permite să ofer cafele cu adevărat proaspete și delicate.'' Bogdan Georgescu

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Fii primul care scrie o recenzie!

Scrie o recenzie

Mabo Abantu (Espresso Blend de Sezon) Cafea de Specialitate - Mabo Coffee

Mabo Abantu (Espresso Blend de Sezon) Cafea de Specialitate - Mabo Coffee

Cafea BOABE.

MABÓ ABANTU - un nume inspirat de semnificația cuvântului “abantu” care în mai multe limbi africane înseamnă “oameni” (''Am ales acest nume în onoarea voastră, clienții noștri, oamenii dragi la care ne gândim în fiecare moment când prăjim cafeaua'')

Indiferent dacă sunteți un iubitor al espresso-ului pur sau preferați să savurați cafeaua cu lapte, acest blend vă va oferi un echilibru perfect. Veți experimenta o ceașcă dulce, cu un final fructat și o notă subtilă de ciocolată.

Bucurați-vă de MABÓ ABANTU, un blend creat cu grijă din:

- Las Brisas, Guatemala – Fermentation Washed
- Fazenda Barinas, Brazil – Fermentation Anaerobic Natural
- Zat Tula, Ethiopia – Fermentation Natural

Profil de prăjire: Bogdan Georgescu – Campion Naţional al României şi Vice-Campion Mondial

Prăjit cu PROBAT P12