Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Producator: MABO COFFEE
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
Cafea BOABE.
Fructele sunt atent selecționate și apoi uscate lent, în strat subțire, direct sub soarele brazilian. Acest proces ajută la păstrarea unui echilibru între corpul plin și aromele clare, fără a împinge cafeaua în zone prea fermentate. Rezultatul este o cafea bine structurată, cu un profil curat și ușor de iubit. Conceputa atât pentru cunoscători, cât și pentru cei la început de drum.
Santuario Sul dezvoltă note de ciocolată cu lapte, fructe galbene, caramel și nucă. Este o cafea din Brazilia cu un corp mediu spre ridicat, o aciditate blândă și plăcută, și o dulceață naturală care persistă în postgust. Versatilă și echilibrată, această cafea se potrivește excelent în espresso. De asemenea, se poate prepara si un cappuccino excelent unde își păstrează personalitatea fără a copleși.
O alegere perfectă pentru cei care caută o cafea smooth, dar cu caracter.
Origine: Brazilia
Regiune: Carmo de Minas
Producător: Luiz Paulo Dias
Fermentare: Natural
Varietate Arabica: Yellow Bourbon
Altitudine: 1100 – 1300m
Profil de prăjire: Omni Light (potrivit pentru espresso | filter)
Perioadă de odihnă: Filtru 7 zile | Espresso 14 zile
Vezi toate produsele de la acest producator
MABÓ vine de la prenumele celor doi fondatori: MArius Beju & BOgdan Georgescu.
Pentru ei, calitatea primează întotdeauna.
Au pornit în această călătorie extraordinară cu un singur gând în minte: să aleagă și să-ți ofere cafea de cea mai bună calitate. Ei selectează cu atenție loturi care confirmă standardele cafelei de specialitate, ceea ce înseamnă că numai cireșele mature sunt culese manual și că loturile pot fi ușor de urmărit de la origine până la tine în ceașcă.
Cafelele MABÓ sunt prăjite Omni Light (la cerere, cu un Probat P12). Acest profil de prăjire versatil este potrivit atât pentru toate băuturile pe bază de espresso cât și pentru diferitele metode alternative de preparare.
''Consider că o cafea trebuie să rămână întotdeauna excepțională, motiv pentru care
selectez exclusiv cele mai noi loturi pentru prăjire. Acest lucru îmi permite să ofer cafele cu adevărat proaspete și delicate.'' Bogdan Georgescu
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.