Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Producator: MABO COFFEE
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
Cafea BOABE.
Note de degustare: vanilie, caramel, portocală, mandarină, fructat, corp înalt, aciditate scăzută până la medie, dulceață medie.
Această cafea trece printr-un proces care începe cu selecția manuală a cireșelor roșii coapte, urmată de metoda tradițională spălată, cu timpi variabili de fermentație între 24 și 36 de ore. Uscarea se realizează prin expunerea la soare timp de 15 – 20 de zile.
Pitalito, Bruselas și Timana, Huila, sunt locurile unde își desfășoară activitatea cele 96 de femei independente care fac parte din Forest Academy și din proiectul HUILA CONDOR. Acest grup de femei fermier livrează cafeaua lor la o unitate din Huila, unde echipa de calitate o primește și o evaluează. Această regiune aspiră să genereze schimbări și să devină un reper în lumea cafelei de specialitate.
Origine: Columbia
Regiune: Columbia, Tolima
Producător: Condor Project
Fermentare: Washed
Varietate Arabica: Columbia, Caturra, Castillo
Altitudine: 1650 – 1900m
Profil de prăjire: Espresso (potrivit pentru espresso & espressoare automate sau Moka pot)
Perioadă de odihnă: 10 zile
Vezi toate produsele de la acest producator
MABÓ vine de la prenumele celor doi fondatori: MArius Beju & BOgdan Georgescu.
Pentru ei, calitatea primează întotdeauna.
Au pornit în această călătorie extraordinară cu un singur gând în minte: să aleagă și să-ți ofere cafea de cea mai bună calitate. Ei selectează cu atenție loturi care confirmă standardele cafelei de specialitate, ceea ce înseamnă că numai cireșele mature sunt culese manual și că loturile pot fi ușor de urmărit de la origine până la tine în ceașcă.
Cafelele MABÓ sunt prăjite Omni Light (la cerere, cu un Probat P12). Acest profil de prăjire versatil este potrivit atât pentru toate băuturile pe bază de espresso cât și pentru diferitele metode alternative de preparare.
''Consider că o cafea trebuie să rămână întotdeauna excepțională, motiv pentru care
selectez exclusiv cele mai noi loturi pentru prăjire. Acest lucru îmi permite să ofer cafele cu adevărat proaspete și delicate.'' Bogdan Georgescu
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.