Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Producator: ORIGO
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
Cafea Boabe.
O cafea remarcabilă, acest lot de Ethiopia impresionează prin profilul de gust intens complex, tropical, floral și textura siropoasă.
Profil de gust
Ananas, flori și ciocolată sunt notele pe care le regăsești în ceașcă. Corpolența crescută creează o textură siropoasă, iar aciditatea medie contribuie cu prospețime și claritate la întreaga experiență senzorială a cafelei. Notele dulci, florale, se continuă într-un postgust lung, plăcut.
87 puncte QGrading – evaluare pentru calitatea cafelei verzi
Nivel prăjire - Mediu.
Regiune: Buku, Ethiopia
Varietate: Heirloom
Procesare: Naturală
Altitudine: 2900m-2100m
Acest lot provine din regiunea Guji, vestul Ethiopiei, de la stația de spălare Buku Abel, situată pe un mic deal cu expunere optimă la soare, vânturi reci și un sol roșu, fertil și bogat. Fermierii din apropiere își livrează cireșele de cafea în jurul amiezii și le sortează până spre seară. Procesată prin metoda naturală, cafeaua din acest lot este sortată și apoi uscată la soare pe paturi africane suspendate. Cireșele care au compus acest lot provin de la aproximativ 500 de fermieri.
Această cafea se încadrează în profilul „Diima”. Diima înseamnă „roșu” în limba Oromiffa și indică o ceașcă în care se vor regăsi note intense de fructe confiate, flori și fructe tropicale. Această cafea a fost exportată de către Highland Coffee Development (HCD), fondată în 2018 de doi frați, Ermias și Ephrem Eshetu. Proveniți din sudul și sud-vestul regiunii Oromia din Etiopia, unde cafeaua este adânc înrădăcinată în stilul de viață local, cei doi frați se mândresc că își onorează originile prin cafeaua pe care o exportă.
Vezi toate produsele de la acest producator
Origo este o comunitate de oameni care s-au împrietenit necondiționat, oameni creativi, educați, care împărtășesc experiențe și povești de viață, ca parte dintr-un ritual cosmopolit al cafelei.
Din 2013, pioneratul în domeniul cafelei de specialitate s-a concretizat într-o poveste vie, cu ritualuri multiple: prăjitorie, cafenele, consultanță, academie, tehnologie.
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.