You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Comenzi Producător Pulpă de curcan inferioară dezosată - Avicola PoianaMareste

Pulpă de curcan inferioară dezosată - Avicola Poiana

Producator: AVICOLA POIANA

58,00 Lei

Vid/≅ 1 kg

Acesta e un produs cu greutate variabilă.Detalii:

58,00 lei pe kg

Detalii Produs

Valabilitate la livrare: Minim 1 zi

Descriere:

Atenție, se livrează doar în intervalul Vineri - Sâmbată! Trebuie comandat până MARȚI la ora 12:00.

Greutatea poate varia cu +/- 20%.

Recomandări de preparare:
- friptură la cuptor;
- pulpă de curcan glazurată picant;
- pulpă cu legume la tavă;
- pulpă cu ciuperci și smântănă la tigaie;
- pulpă de curcan cu rozmarin și merișoare;
- pulpă de curcan la tigaie cu orez;

Producător AVICOLA POIANA

Vezi toate produsele de la acest producator

Avicola Poiana este o fermă din Constanța care livrează carne refrigerată și preparate de carmangerie produse exclusiv din carne de curcan, după rețete proprii tradiționale. Toate preparatele de carmangerie se încadrează în categoria GAMA ZERO adică, fără aditivi alimentari.

Preparatele de carmangerie se adresează tuturor categoriilor de vârstă. Gama de preparate cuprinde produse fierte și produse fierte și afumate.

Creşterea curcanilor este specifică modelului de fermă familială, cu îngrijitori pentru fiecare hală, condiții de climatizare conform cerințelor sanitar veterinare, aşternut din talaş şi paie, furaje de bună calitate din cereale, vaccinare conform schemei și normelor sanitare (testați pentru salmonella și gripa aviară).

Ciclul de producţie durează între 15 şi 22 de săptămâni, până la atingerea greutăţii optime de sacrificare.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Fii primul care scrie o recenzie!

Scrie o recenzie

Pulpă de curcan inferioară dezosată - Avicola Poiana

Pulpă de curcan inferioară dezosată - Avicola Poiana

Atenție, se livrează doar în intervalul Vineri - Sâmbată! Trebuie comandat până MARȚI la ora 12:00.

Greutatea poate varia cu +/- 20%.

Recomandări de preparare:
- friptură la cuptor;
- pulpă de curcan glazurată picant;
- pulpă cu legume la tavă;
- pulpă cu ciuperci și smântănă la tigaie;
- pulpă de curcan cu rozmarin și merișoare;
- pulpă de curcan la tigaie cu orez;