Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Producator: ROMFERM
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
Valabilitate la livrare: Minim 2 zile
Pachetul conţine câte 4 bucăţi cu diametru de 12cm. Fiecare bucată are 200g.
Produs refrigerat, 100% NATURAL preparat din carne de vită lucru maturată obţinută din sfert anterior, piept, gât şi spată de vită, asezonată doar cu sare şi piper.
Formula de preparare a hamburger-ilor este bine echilibrată - proporţia de carne şi grăsime este de 75% la 25%. Nu se foloseşte adaos de seu sau orice alt fel de grăsime deoarece amestecul obţinut are un grad ridicat de grăsime proprie.
Carnea de vita din compozitie este maturată în sistem Dry-Aging ceea ce presupune o maturare uscată prin depozitarea acesteia într-un mediu controlat (un frigider special), timp de 30 de zile.
Hamburger-ii din carne maturată de vită sunt fragezi, savuroşi şi delicioşi!
Mod de preparare
Gustul hamburger-ilor din carne de vită maturată este impresionant datorită naturaleţii materiei prime.
Deoarece este un produs crud şi necesită gătire, poate fi pregatit în friteuza, în tigaie sau pe grătar, prepararea fiind uşoară.
În procesul de gătire, chifteaua de burger trebuie să fie suculentă, rumenă, dar cu centrul roşu-rozaliu. Astfel se păstrează gustul şi savoarea cărnii.
În reţeta standard se pune burger-ul gătit mediu pe o chiflă normală sau integrală, se adaugă salată, legume şi sosuri, şi se serveşte alături de garnitura preferată.
Pentru o combinaţie cu personalitate se poate adăuga sos simplu de iaurt grecesc cu muştar, dulceaţă de ceapă ori felurite sosuri cu care se ung chiflele, şi se serveşte cu o bere rece pe cinste.
Astfel hamburger-ul va fi vedeta momentului datorită frăgezimii şi a savorii de neconfundat!
Sugestii de preparare termică:
Preparare la tigaie grill (11-12 min): Se pun hamburger-ii refrigeraţi într-o tigaie grill şi se coc la foc potrivit timp de 5-6 minute pe o parte si 5-6 minute pe cealaltă parte.
Preparare la cuptor (15 min la 195°C): Se preîncălzeşte cuptorul la 195°C. Se aşează hamburger-ii refrigeraţi pe o tavă de cuptor din email sau teflon, tapetată cu hârtie de copt, după care se introduce în cuptorul preîncălzit.
Se lasă la copt timp de 13-15 minute şi se întorc o singură dată la jumătatea timpului de preparare.
Timpul de preparare poate varia în funcţie de performanţa şi tipul cuptorului.
Preparare la tigaie (10 min): Se pun hamburger-ii refrigeraţi într-o tigaie cu ulei încins şi se prăjesc la foc potrivit timp de 9-10 minute şi se întorc din când în când pe ambele părţi.
Gătire: friteuză, tigaie, tigaie grill sau pe grătar cu lemne, BBQ smoker.
Origine: România.
Vezi toate produsele de la acest producator
Înfiinţată în anul 2008, Romferm SRL este prima firmă din industria alimentară din zona Vrancei bazată pe producerea şi vânzarea de carne maturată de înaltă calitate, de la rase de vită recunoscute mondial pentru calităţile produsului finit.
Investind în tehnologie si resurse umane, Romferm şi-a câştigat poziţia de lider regional în rândul societăţilor cu acelaşi profil, cu o cotă de piaţă în ascensiune. Activitatea acestei firme este certificată în domeniul calităţii, siguranţei alimentului şi mediului.
Prin respectarea principiilor de “calitate înaltă”, s-a căştigat loialitatea şi încrederea partenerilor de afaceri şi a devenit unul din liderii importanţi pe piaţa comercianţilor de carne de vită de rasă din zona Vrancei.
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.