You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Nou Comenzi Producător T-Bone Maturat 30 zile (T-Bone Steak) - RomfermMareste

T-Bone Maturat 30 zile (T-Bone Steak) - Romferm

Producator: ROMFERM

116,00 Lei

Vid/≅ 800g

Acesta e un produs cu greutate variabilă.Detalii:

145,00 lei pe kg

Detalii Produs

Valabilitate la livrare: Minim 10 zile

Descriere:

Produs refrigerat, 100% natural, fără conservanţi, fără aditivi, fără amelioratori.

T-bone maturat de vită – reprezintă una din principalele steak-uri recunoscute la nivel mondial pentru aromă, suculenţă şi frăgezime, şi este obţinut din partea de coloană denumită şi ,,Short loin”. Această tăietură îmbină două feluri de muşchi (vrăbioară şi muşchi) sudaţi pe un os comun în formă de litera “T”. 

Provenind din zona de-a lungul coloanei cu muşchii mai puţin folosiţi, această bucată de carne este fragedă şi moale, iar maturarea sa aduce plus valoare produsului finit.

Această tăietură este maturată în sistem Dry-Aging ceea ce presupune o maturare uscată prin depozitarea acesteia într-un mediu controlat (un frigider special), timp de 30 de zile.

T-bone este o sursă bogată de proteine de înaltă calitate şi diverse vitamine şi minerale. Poate fi o componentă excelentă a unei diete sănătoase.

Producător ROMFERM

Vezi toate produsele de la acest producator

Înfiinţată în anul 2008, Romferm SRL este prima firmă din industria alimentară din zona Vrancei bazată pe producerea şi vânzarea de carne maturată de înaltă calitate, de la rase de vită recunoscute mondial pentru calităţile produsului finit.

Investind în tehnologie si resurse umane, Romferm şi-a câştigat poziţia de lider regional în rândul societăţilor cu acelaşi profil, cu o cotă de piaţă în ascensiune. Activitatea acestei firme este certificată în domeniul calităţii, siguranţei alimentului şi mediului.

Prin respectarea principiilor de “calitate înaltă”, s-a căştigat loialitatea şi încrederea partenerilor de afaceri şi a devenit unul din liderii importanţi pe piaţa comercianţilor de carne de vită de rasă din zona Vrancei.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Fii primul care scrie o recenzie!

Scrie o recenzie

T-Bone Maturat 30 zile (T-Bone Steak) - Romferm

T-Bone Maturat 30 zile (T-Bone Steak) - Romferm

Produs refrigerat, 100% natural, fără conservanţi, fără aditivi, fără amelioratori.

T-bone maturat de vită – reprezintă una din principalele steak-uri recunoscute la nivel mondial pentru aromă, suculenţă şi frăgezime, şi este obţinut din partea de coloană denumită şi ,,Short loin”. Această tăietură îmbină două feluri de muşchi (vrăbioară şi muşchi) sudaţi pe un os comun în formă de litera “T”. 

Provenind din zona de-a lungul coloanei cu muşchii mai puţin folosiţi, această bucată de carne este fragedă şi moale, iar maturarea sa aduce plus valoare produsului finit.

Această tăietură este maturată în sistem Dry-Aging ceea ce presupune o maturare uscată prin depozitarea acesteia într-un mediu controlat (un frigider special), timp de 30 de zile.

T-bone este o sursă bogată de proteine de înaltă calitate şi diverse vitamine şi minerale. Poate fi o componentă excelentă a unei diete sănătoase.