You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Nou Comenzi Producător Vrăbioară Fără Os Maturată 30 zile - RomfermMareste

Vrăbioară Fără Os Maturată 30 zile - Romferm

Producator: ROMFERM

29,00 Lei

Skin/≅ 200g

Acesta e un produs cu greutate variabilă.Detalii:

145,00 lei pe kg

3 clienți au selectat produsul în lista de favorite.

Detalii Produs

Valabilitate la livrare: Minim 10 zile

Descriere:

Produs refrigerat, 100% natural, fără conservanţi, fără aditivi, fără amelioratori.

Vrăbioara maturată de vită, fără os – este o tăietură fragedă, fără os, cu aspect neted şi uniform, fără prea multă grăsime, care se pretează gătirii rapide, la minut.

Aceasta contribuie la formarea muşchilor dorsali ai animalului. Este localizată în zona şalelor (zona lombară) a animalului şi totodată poziţionată în continuarea coastelor.

Carnea este fragedă, moale şi suculentă şi mai puţin marmorată comparativ cu antricotul. 

Această tăietură este maturată în sistem Dry-Aging ceea ce presupune o maturare uscată prin depozitarea acesteia într-un mediu controlat (un frigider special), timp de 30 de zile.

Vrăbioara de vită maturată este o bucată de carne cu un gust şi o frăgezime excepţională dacă este gătită corect şi niciodată prea mult.

Producător ROMFERM

Vezi toate produsele de la acest producator

Înfiinţată în anul 2008, Romferm SRL este prima firmă din industria alimentară din zona Vrancei bazată pe producerea şi vânzarea de carne maturată de înaltă calitate, de la rase de vită recunoscute mondial pentru calităţile produsului finit.

Investind în tehnologie si resurse umane, Romferm şi-a câştigat poziţia de lider regional în rândul societăţilor cu acelaşi profil, cu o cotă de piaţă în ascensiune. Activitatea acestei firme este certificată în domeniul calităţii, siguranţei alimentului şi mediului.

Prin respectarea principiilor de “calitate înaltă”, s-a căştigat loialitatea şi încrederea partenerilor de afaceri şi a devenit unul din liderii importanţi pe piaţa comercianţilor de carne de vită de rasă din zona Vrancei.

Recenzii

3 clienți au selectat produsul în lista de favorite.

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Fii primul care scrie o recenzie!

Scrie o recenzie

Vrăbioară Fără Os Maturată 30 zile - Romferm

Vrăbioară Fără Os Maturată 30 zile - Romferm

Produs refrigerat, 100% natural, fără conservanţi, fără aditivi, fără amelioratori.

Vrăbioara maturată de vită, fără os – este o tăietură fragedă, fără os, cu aspect neted şi uniform, fără prea multă grăsime, care se pretează gătirii rapide, la minut.

Aceasta contribuie la formarea muşchilor dorsali ai animalului. Este localizată în zona şalelor (zona lombară) a animalului şi totodată poziţionată în continuarea coastelor.

Carnea este fragedă, moale şi suculentă şi mai puţin marmorată comparativ cu antricotul. 

Această tăietură este maturată în sistem Dry-Aging ceea ce presupune o maturare uscată prin depozitarea acesteia într-un mediu controlat (un frigider special), timp de 30 de zile.

Vrăbioara de vită maturată este o bucată de carne cu un gust şi o frăgezime excepţională dacă este gătită corect şi niciodată prea mult.