Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Producator: ROMFERM
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
3 clienți au selectat produsul în lista de favorite.
Valabilitate la livrare: Minim 2 zile
Mici delicioşi şi pufoşi cu gust remarcabil ce trebuie încercaţi neapărat la orice sărbătoare, întâlnire cu prietenii sau familia, ori un “garden party” pe lăsatul serii.
Produs refrigerat, 100% NATURAL preparat din carne proaspătă de vită lucru maturată şi carne de porc Mangaliţa, atent mărunţită. Formula de preparare a micilor este bine echilibrată astfel că proporţia de carne de vită şi carne de porc este de 70% la 30%.
Nu se foloseşte adaos de seu sau orice alt fel de grăsime deoarece amestecul obţinut are un grad ridicat de grăsime proprie.
Carnea de vită este maturată în sistem Dry-Aging ceea ce presupune o maturare uscată prin depozitarea acesteia într-un mediu controlat (un frigider special), timp de 30 de zile.
Pachetul conţine 12 bucăţi, la 80g fiecare.
Ingrediente: carne de vită maturată, carne de porc Mangaliţa, amestec de condimente proaspăt râşnite şi aditivi pentru mici (boia de ardei, sare, piper), bicarbonat de sodiu (E500), acid ascorbic (E300), arome, zaharuri şi două ingrediente naturale secrete, special nemenţionate pentru a fi recunoscute de către consumatorii produsului.
Mod de preparare
Micii din carne de vită maturată şi porc Mangaliţa sunt pregătiţi din carne proaspătă şi condimente recent măcinate, atent selecţionate, cu compoziţie bine aerată astfel încât aceştia să fie pufoşi, moi şi extra aromaţi, ideali pentru un festin reuşit.
Aceştia pot fi gătiţi după pofta inimii: pe grătarul de la cuptor ori pe o tavă, în tigaie cu ulei încins, în tigaie grill în suc propriu dar, cel mai iubit mod de preparare rămâne grătarul tradiţional cu lemne.
Acesta se încinge, se unge cu grăsime (o bucată de slănină ori guţă) şi se pun micii când jarul este potrivit, fără flacără deschisă, la o căldură medie spre mare cât să devină fragezi, pufoşi şi suculenţi de se topesc în gură pur şi simplu. La căldură prea mică, micii se vor usca şi vor scade în volum, iar dacă este prea mare, micii se pot arde la suprafată, iar la mijloc vor rămâne cruzi.
Rumeni la aspect, se pun într-un recipient şi se acoperă astfel încât “să respire”.
Alături de o bere rece şi chifle proaspete cu susan unse cu muştar, micii din carne de vită maturată şi porc Mangaliţa, fac deliciul sărbătorii!
Trucuri bine gândite pentru mici gustoşi, pufoşi şi zemoşi:
- Micii se pregătesc la foc mediu spre iute
- Se prăjesc pe 3 părţi, şi se întorc de 2 ori
- Grăsimea este cea care face micii pufoşi şi fragezi
- Gătiţi corect, micii trebuie să fie rumeni, dar cu miez pufos şi moale
- În timpul coacerii se stropesc cu diferite lichide preparate: zeamă de piper, zeamă de ierburi aromatice, zeamă de usturoi
- În cuptor se pune tava cu apă dedesubtul lor pentru a fi suculenşi şi moi
- Se introduc în cuptor când acesta este bine încins
Gătire: în friteuză, tigaie în baie de ulei, tigaie grill, grătar pe gaz, grătar cu lemne, BBQ smoker.
Origine: România.
Vezi toate produsele de la acest producator
Înfiinţată în anul 2008, Romferm SRL este prima firmă din industria alimentară din zona Vrancei bazată pe producerea şi vânzarea de carne maturată de înaltă calitate, de la rase de vită recunoscute mondial pentru calităţile produsului finit.
Investind în tehnologie si resurse umane, Romferm şi-a câştigat poziţia de lider regional în rândul societăţilor cu acelaşi profil, cu o cotă de piaţă în ascensiune. Activitatea acestei firme este certificată în domeniul calităţii, siguranţei alimentului şi mediului.
Prin respectarea principiilor de “calitate înaltă”, s-a căştigat loialitatea şi încrederea partenerilor de afaceri şi a devenit unul din liderii importanţi pe piaţa comercianţilor de carne de vită de rasă din zona Vrancei.
3 clienți au selectat produsul în lista de favorite.
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.