Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Producator: FRIIS HOLM
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
Valabilitate la livrare: Minim 2 zile
Această tabletă de ciocolată neagră, medaliată la mai multe editii ale International și European Chocolate Awards, a fost creată de Friis Holm în Danemarca folosind boabe de cacao provenind dintr-un singur soi, din Nicaragua.
Numele acestei tablete provine de la soiul de cacao din care a fost realizata: Medagla, un soi rar cu fructe galbene în formă de „medalie”, cu boabe care se remarca printr-un gust intens si picant cu note de melasa si fructe coapte.
Ciocolata neagră Medagla are un gust armonios de cacao cu note de căpșuni, dulceata precum si note de fructe uscate picante. Textura sa cremoasă este caracteristica distinctivă a ciocolatelor Friis Holm.
Min. 70% substanțe solide de cacao.
Ingrediente: boabe de cacao Medaglia prăjite, din Nicaragua, unt de cacao și zahăr.
Poate conține urme de lapte.
Produs în Danemarca.
Specialități | Vegan |
Informații nutriționale | Fără gluten |
Valoarea energetica | 2425 kJ/579 kcal |
Grăsimi | 36 g |
din care acizi grași saturați | 12 g |
Carbohidrați | 38 g |
din care zaharuri | 30 g |
Proteine | 7.5 g |
Sare | 0.01 g |
Filtrează: | Vegan |
Vezi toate produsele de la acest producator
“Best in the world and best for the world” este motto-ul după care maestrul ciocolatier Mikkel Friis-Holm s-a ghidat încă de la început în munca sa.
Creațiile sale sunt recunoscute în fiecare an la prestigioase concursuri precum International și European Chocolate Awards unde Mikkel a obținut medalii de aur la categoriile Best Chocolate Maker și Direct Trade.
Marca daneză de ciocolată artizanală FRIIS-HOLM este un nume iconic în rândul producătorilor de ciocolată bean to bar. Mikkel Friis-Holm este un artizan desăvârșit, iar ciocolata creată de el reprezintă insăți definiția conceptului bean-to-bar.
Pasiunea lui Mikkel Friis-Holm pentru ciocolată l-a condus acum peste douăzeci de ani, în America Centrală, unde s-a dedicat pe deplin unui proiect care avea ca scop identificarea și studierea ADN-ului diferitelor soiuri de cacao din Nicaragua.
Și astăzi, informațiile genetice despre soiurile de cacao precum si trasabilitatea sunt de o importanță majoră pentru Friis-Holm, el fiind unul dintre puținii ciocolatieri din lume care creează tablete de ciocolată single bean.
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.