Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
“Best in the world and best for the world” este motto-ul după care maestrul ciocolatier Mikkel Friis-Holm s-a ghidat încă de la început în munca sa.
Creațiile sale sunt recunoscute în fiecare an la prestigioase concursuri precum International și European Chocolate Awards unde Mikkel a obținut medalii de aur la categoriile Best Chocolate Maker și Direct Trade.
Marca daneză de ciocolată artizanală FRIIS-HOLM este un nume iconic în rândul producătorilor de ciocolată bean to bar. Mikkel Friis-Holm este un artizan desăvârșit, iar ciocolata creată de el reprezintă insăți definiția conceptului bean-to-bar.
Pasiunea lui Mikkel Friis-Holm pentru ciocolată l-a condus acum peste douăzeci de ani, în America Centrală, unde s-a dedicat pe deplin unui proiect care avea ca scop identificarea și studierea ADN-ului diferitelor soiuri de cacao din Nicaragua.
Și astăzi, informațiile genetice despre soiurile de cacao precum si trasabilitatea sunt de o importanță majoră pentru Friis-Holm, el fiind unul dintre puținii ciocolatieri din lume care creează tablete de ciocolată single bean.
Ciocolată neagră cu gust complex, care se dezvăluie treptat, realizată dintr-un blend de boabe de cacao provenite din regiunea La Dalia, din Nicaragua. Notele intense de coacăze negre și cireșe negre, se contopesc într-o aromă florală condimentată. Citricele sunt completate de o astringență intensa. La Dalia 85% a fost medaliata la mai multe ediții ale... Ciocolată neagră cu gust complex,...
25g
Soiul de cacao care dă numele acestei tablete single bean este un Criollo hibrid cu origini în Honduras şi Guatemala. Avem de a face aşadar cu o excepţie, având în vedere că majoritatea tabletelor Friis Holm conţin cacao provenită din Nicaragua. Indio Rojo este un soi rar, probabil, unul dintre soiurile de cacao cele mai apropiate genetic de cele... Soiul de cacao care dă numele acestei...
25g
Cacao şi zahăr organic din trestie, doar atât şi acolo unde este cazul. Pornind de la aceasta reţeta simplă, Friis Holm reuşeste să obţină de fiecare dată tablete cu note distincte şi cu acea textură catifelată caracteristică. Pentru această tabletă Mikkel a folosit un blend de cacao din regiunea Waslala, o regiune muntoasă din Nicaragua unde se... Cacao şi zahăr organic din trestie,...
25g
White Nibs 40% este încă o dovadă ca Mikkel Friis-Holm este un maestru al contrastelor. Creată din unt de cacao organic din Ecuador şi boabe de cacao organică O’Payo, prăjite cu grijă de Mikkel Friis-Holm, în Danemarca, White Nibs 40% este o tableta aflată la confluenţa dintre două lumi. Descoperim în ea notele florale intense, specifice ciocolatelor... White Nibs 40% este încă o dovadă ca...
25g
Această tabletă de ciocolată neagră, medaliată la mai multe editii ale International și European Chocolate Awards, a fost creată de Friis Holm în Danemarca folosind boabe de cacao provenind dintr-un singur soi, din Nicaragua. Numele acestei tablete provine de la soiul de cacao din care a fost realizata: Medagla, un soi rar cu fructe galbene în formă de... Această tabletă de ciocolată neagră,...
25g
Ciocolată neagră cu un gust armonios de cacao și dulceață, precum și note de piper și scorțișoară, medaliată la mai multe editii ale International și European Chocolate Awards. Min. 70% substanțe solide de cacao. Ciocolată neagră cu un gust armonios...
25g
Acest sortiment de ciocolată este relativ rar – Mikkel Friis-Holm îl aduce în general la expoziții și târguri unde se epuizează întotdeauna rapid. Referirea la o fermentație „rea” este de fapt un joc de cuvinte. Mikkel preferă în general un proces mai lung de fermentare a boabelor de cacao, considerând că astfel boabele ajung să își dezvăluie întregul... Acest sortiment de ciocolată este...
25g
Ciocolată neagră cu un gust armonios de cacao, cu note picante și fructate, o bună aciditate care amintește de cea a fructelor de pădure. Post-gustul este lung cu note de stafide, struguri și măsline. Textura sa catifelată este o caracteristică distinctivă a ciocolatelor FRIIS-HOLM și se datorează procesului lung de conching. Nicaliso 70% Single Bean... Ciocolată neagră cu un gust armonios...
25g
Ciocolată neagră cu un conținut de minim 99% cacao, pentru consumatorii avizați. La Dalia 100% surprinde printr-o aciditate intensă și o textură fină. Gustul se deschide cu note de cireșe negre, iar post-gustul este caracterizat prin note de tutun. La Dalia 100% a fost medaliată cu aur și argint la mai multe ediții ale prestigioaselor concursuri... Ciocolată neagră cu un conținut de...
25g
Ciocolată albă organică dulce făcută din unt natural de cacao ecuadorian, organic, cu adaos de coajă de yuzu japoneză uscată. Gust floral, dulce și cremos cu yuzu acidulat citric. Ciocolată albă organică dulce făcută...
25g