Săptămâna aceasta Preluăm comenzi cu livrare programată doar până Joi. Vă aşteptăm cu drag în Băcăniile RealFoods până Sâmbătă ora 17. Vă multumim!
Preturile includ TVA
Producator: FRIIS HOLM
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
Acest sortiment de ciocolată este relativ rar – Mikkel Friis-Holm îl aduce în general la expoziții și târguri unde se epuizează întotdeauna rapid.
Referirea la o fermentație „rea” este de fapt un joc de cuvinte. Mikkel preferă în general un proces mai lung de fermentare a boabelor de cacao, considerând că astfel boabele ajung să își dezvăluie întregul potențial aromatic.
Boabele folosite pentru RUGOSO “BAD FERMENTATION” au fost supuse unei fermentații „scurte”- doar un sfert din timpul unei fermentații tipice. Astfel, FRIIS-HOLM a obtinut o ciocolata neagră care se deschide de la început cu o explozie de arome printre care se disting taninii, notele de banane verzi și prune necoapte.
RUGOSO BAD Fermentation a fost recunoscută în cadrul mai multor ediții ale International și European Chocolate Awards drept una dintre ciocolatele cu gustul cel mai complex.
Ingrediente: boabe de cacao Rugoso, din Nicaragua, trecute printr-un proces scurt de fermentare, unt de cacao și zahăr.
Poate conține urme de lapte.
Produs în Danemarca.
Specialități | Vegan |
Informații nutriționale | Fără gluten |
Valoarea energetica | 2425 kJ / 579 kcal |
Grăsimi | 36 g |
din care acizi grași saturați | 12 g |
Carbohidrați | 38 g |
din care zaharuri | 30 g |
Proteine | 7.5 g |
Sare | 0.01 g |
Filtrează: | Vegan |
Vezi toate produsele de la acest producator
“Best in the world and best for the world” este motto-ul după care maestrul ciocolatier Mikkel Friis-Holm s-a ghidat încă de la început în munca sa.
Creațiile sale sunt recunoscute în fiecare an la prestigioase concursuri precum International și European Chocolate Awards unde Mikkel a obținut medalii de aur la categoriile Best Chocolate Maker și Direct Trade.
Marca daneză de ciocolată artizanală FRIIS-HOLM este un nume iconic în rândul producătorilor de ciocolată bean to bar. Mikkel Friis-Holm este un artizan desăvârșit, iar ciocolata creată de el reprezintă insăți definiția conceptului bean-to-bar.
Pasiunea lui Mikkel Friis-Holm pentru ciocolată l-a condus acum peste douăzeci de ani, în America Centrală, unde s-a dedicat pe deplin unui proiect care avea ca scop identificarea și studierea ADN-ului diferitelor soiuri de cacao din Nicaragua.
Și astăzi, informațiile genetice despre soiurile de cacao precum si trasabilitatea sunt de o importanță majoră pentru Friis-Holm, el fiind unul dintre puținii ciocolatieri din lume care creează tablete de ciocolată single bean.
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.