You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Ciocolată Neagră 70% Single Bean Rugoso Bad Fermentation - Friis Holm

Producator: FRIIS HOLM

29,00 Lei

Tabletă/25g

Detalii Produs

Valabilitate la livrare: Minim 2 zile

Descriere:

Acest sortiment de ciocolată este relativ rar – Mikkel Friis-Holm îl aduce în general la expoziții și târguri unde se epuizează întotdeauna rapid.

Referirea la o fermentație „rea” este de fapt un joc de cuvinte. Mikkel preferă în general un proces mai lung de fermentare a boabelor de cacao, considerând că astfel boabele ajung să își dezvăluie întregul potențial aromatic.

Boabele folosite pentru RUGOSO “BAD FERMENTATION”  au fost supuse unei fermentații „scurte”- doar un sfert din timpul unei fermentații tipice. Astfel, FRIIS-HOLM a obtinut o ciocolata neagră care se deschide de la început cu o explozie de arome printre care se disting taninii, notele de banane verzi și prune necoapte.

RUGOSO BAD Fermentation a fost recunoscută în cadrul mai multor ediții ale International și European Chocolate Awards drept una dintre ciocolatele cu gustul cel mai complex.

VALORI NUTRIȚIONALE PENTRU 100 GR. PRODUS

SpecialitățiVegan
Informații nutriționaleFără gluten
Valoarea energetica2425 kJ / 579 kcal
Grăsimi36 g
din care acizi grași saturați12 g
Carbohidrați38 g
din care zaharuri30 g
Proteine7.5 g
Sare0.01 g
Filtrează:Vegan

Producător FRIIS HOLM

Vezi toate produsele de la acest producator

“Best in the world and best for the world” este motto-ul după care maestrul ciocolatier Mikkel Friis-Holm s-a ghidat încă de la început în munca sa.

Creațiile sale sunt recunoscute în fiecare an la prestigioase concursuri precum International și European Chocolate Awards unde Mikkel a obținut medalii de aur la categoriile Best Chocolate Maker și Direct Trade.

Marca daneză de ciocolată artizanală FRIIS-HOLM este un nume iconic în rândul producătorilor de ciocolată bean to bar. Mikkel Friis-Holm este un artizan desăvârșit, iar ciocolata creată de el reprezintă insăți definiția conceptului bean-to-bar.

Pasiunea lui Mikkel Friis-Holm pentru ciocolată l-a condus acum peste douăzeci de ani, în America Centrală, unde s-a dedicat pe deplin unui proiect care avea ca scop identificarea și studierea ADN-ului diferitelor soiuri de cacao din Nicaragua.

Și astăzi, informațiile genetice despre soiurile de cacao precum si trasabilitatea sunt de o importanță majoră pentru Friis-Holm, el fiind unul dintre puținii ciocolatieri din lume care creează tablete de ciocolată single bean.

 

 

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Fii primul care scrie o recenzie!

Scrie o recenzie

Ciocolată Neagră 70% Single Bean Rugoso Bad Fermentation - Friis Holm

Ciocolată Neagră 70% Single Bean Rugoso Bad Fermentation - Friis Holm

Acest sortiment de ciocolată este relativ rar – Mikkel Friis-Holm îl aduce în general la expoziții și târguri unde se epuizează întotdeauna rapid.

Referirea la o fermentație „rea” este de fapt un joc de cuvinte. Mikkel preferă în general un proces mai lung de fermentare a boabelor de cacao, considerând că astfel boabele ajung să își dezvăluie întregul potențial aromatic.

Boabele folosite pentru RUGOSO “BAD FERMENTATION”  au fost supuse unei fermentații „scurte”- doar un sfert din timpul unei fermentații tipice. Astfel, FRIIS-HOLM a obtinut o ciocolata neagră care se deschide de la început cu o explozie de arome printre care se disting taninii, notele de banane verzi și prune necoapte.

RUGOSO BAD Fermentation a fost recunoscută în cadrul mai multor ediții ale International și European Chocolate Awards drept una dintre ciocolatele cu gustul cel mai complex.