Preluam comenzi cu Livrare începând cu 7 Mai. Pentru Masa de Paşte vă aşteptăm cu drag în Băcănii până Sâmbătă 4 Mai ora 17:00. Vă multumim! Sărbători Fericite!
Preturile includ TVA
Producator: FRIIS HOLM
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
Valabilitate la livrare: Minim 2 zile
Ciocolată neagră cu un gust armonios de cacao, cu note picante și fructate, o bună aciditate care amintește de cea a fructelor de pădure. Post-gustul este lung cu note de stafide, struguri și măsline.
Textura sa catifelată este o caracteristică distinctivă a ciocolatelor FRIIS-HOLM și se datorează procesului lung de conching.
Nicaliso 70% Single Bean a fost medaliată cu aur și argint la mai multe ediții ale prestigioaselor concursuri International și European Chocolate Awards.
Ingrediente: boabe de cacao, unt de cacao și zahăr.
Poate conține urme de lapte.
Produs în Danemarca.
Specialități | Vegan |
Informații nutriționale | Fără gluten |
Valoarea energetica | e 2425 kJ / 579 kcal |
Grăsimi | 36 g |
din care acizi grași saturați | 12 g |
Carbohidrați | 38 g |
din care zaharuri | 30 g |
Proteine | 7.5 g |
Sare | 0.01 g |
Filtrează: | Vegan |
Vezi toate produsele de la acest producator
“Best in the world and best for the world” este motto-ul după care maestrul ciocolatier Mikkel Friis-Holm s-a ghidat încă de la început în munca sa.
Creațiile sale sunt recunoscute în fiecare an la prestigioase concursuri precum International și European Chocolate Awards unde Mikkel a obținut medalii de aur la categoriile Best Chocolate Maker și Direct Trade.
Marca daneză de ciocolată artizanală FRIIS-HOLM este un nume iconic în rândul producătorilor de ciocolată bean to bar. Mikkel Friis-Holm este un artizan desăvârșit, iar ciocolata creată de el reprezintă insăți definiția conceptului bean-to-bar.
Pasiunea lui Mikkel Friis-Holm pentru ciocolată l-a condus acum peste douăzeci de ani, în America Centrală, unde s-a dedicat pe deplin unui proiect care avea ca scop identificarea și studierea ADN-ului diferitelor soiuri de cacao din Nicaragua.
Și astăzi, informațiile genetice despre soiurile de cacao precum si trasabilitatea sunt de o importanță majoră pentru Friis-Holm, el fiind unul dintre puținii ciocolatieri din lume care creează tablete de ciocolată single bean.
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.