Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Producator: FRIIS HOLM
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
Valabilitate la livrare: Minim 2 zile
Ciocolată neagră cu un gust armonios de cacao și dulceață și note de fructe dulci. Medaliată de mai multe ori la prestigioasele concursuri International și European Chocolate Awards (medalie de aur obtinută în 2023).
Creată cu grijă în loturi mici, JOHE este una dintre primele trei ciocolate realizate de FRIIS-HOLM cu boabe de cacao din Nicaragua.
Această ciocolată se remarcă printr-un timp mai lung de topire în gură si o eliberare graduală a aromelor.
Gustul se deschide cu note verzi de iarbă și citrice. Acestea pot varia de la un lot la altul, unele loturi de JOHE aducând în prim plan note de portocale și bergamot. Notele inițiale se transformă treptat în note de fum, melasă, piele și tutun ce par să domine post-gustul prelung.
Ingrediente: boabe de cacao Johe, din Nicaragua, unt de cacao și zahăr.
Poate conține urme de lapte.
Produs în Danemarca.
Specialități | Vegan |
Informații nutriționale | Fără gluten |
Valoarea energetica | 2425 kJ / 579 kcal |
Grăsimi | 36g |
din care acizi grași saturați | 12 g |
Glucide | 38 g |
din care zaharuri | 30 g |
Proteine | 7.5 g |
Sare | 0.01 g |
Filtrează: | Vegan |
Vezi toate produsele de la acest producator
“Best in the world and best for the world” este motto-ul după care maestrul ciocolatier Mikkel Friis-Holm s-a ghidat încă de la început în munca sa.
Creațiile sale sunt recunoscute în fiecare an la prestigioase concursuri precum International și European Chocolate Awards unde Mikkel a obținut medalii de aur la categoriile Best Chocolate Maker și Direct Trade.
Marca daneză de ciocolată artizanală FRIIS-HOLM este un nume iconic în rândul producătorilor de ciocolată bean to bar. Mikkel Friis-Holm este un artizan desăvârșit, iar ciocolata creată de el reprezintă insăți definiția conceptului bean-to-bar.
Pasiunea lui Mikkel Friis-Holm pentru ciocolată l-a condus acum peste douăzeci de ani, în America Centrală, unde s-a dedicat pe deplin unui proiect care avea ca scop identificarea și studierea ADN-ului diferitelor soiuri de cacao din Nicaragua.
Și astăzi, informațiile genetice despre soiurile de cacao precum si trasabilitatea sunt de o importanță majoră pentru Friis-Holm, el fiind unul dintre puținii ciocolatieri din lume care creează tablete de ciocolată single bean.
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.