Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Producator: FRIIS HOLM
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
Valabilitate la livrare: Minim 2 zile
Ciocolată neagră cu un conținut de minim 99% cacao, pentru consumatorii avizați. La Dalia 100% surprinde printr-o aciditate intensă și o textură fină. Gustul se deschide cu note de cireșe negre, iar post-gustul este caracterizat prin note de tutun.
La Dalia 100% a fost medaliată cu aur și argint la mai multe ediții ale prestigioaselor concursuri International și European Chocolate Awards.
Vă recomandăm să experimentați ciocolatele din seria "La Dalia" pentru a sesiza diferențele date de echilibrul dintre cacao și zahăr.
Ingrediente: boabe de cacao din Nicaragua, din regiunea La Dalia si unt de cacao.
Poate conține urme de lapte.
Produs în Danemarca.
Specialități | Vegan |
Informații nutriționale | Fără gluten |
Valoarea energetica | 2530 kJ / 600 kcal |
Grăsimi | 50 g |
din care saturate | 20 g |
Carbohidrați | 30 g |
din care zaharuri | 0 g |
Proteine | 10 g |
Sare | 0.01 g |
Filtrează: | Vegan |
Vezi toate produsele de la acest producator
“Best in the world and best for the world” este motto-ul după care maestrul ciocolatier Mikkel Friis-Holm s-a ghidat încă de la început în munca sa.
Creațiile sale sunt recunoscute în fiecare an la prestigioase concursuri precum International și European Chocolate Awards unde Mikkel a obținut medalii de aur la categoriile Best Chocolate Maker și Direct Trade.
Marca daneză de ciocolată artizanală FRIIS-HOLM este un nume iconic în rândul producătorilor de ciocolată bean to bar. Mikkel Friis-Holm este un artizan desăvârșit, iar ciocolata creată de el reprezintă insăți definiția conceptului bean-to-bar.
Pasiunea lui Mikkel Friis-Holm pentru ciocolată l-a condus acum peste douăzeci de ani, în America Centrală, unde s-a dedicat pe deplin unui proiect care avea ca scop identificarea și studierea ADN-ului diferitelor soiuri de cacao din Nicaragua.
Și astăzi, informațiile genetice despre soiurile de cacao precum si trasabilitatea sunt de o importanță majoră pentru Friis-Holm, el fiind unul dintre puținii ciocolatieri din lume care creează tablete de ciocolată single bean.
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.