Săptămâna aceasta Preluăm comenzi cu livrare programată doar până Joi. Vă aşteptăm cu drag în Băcăniile RealFoods până Sâmbătă ora 17. Vă multumim!
Preturile includ TVA
Producator: FRIIS HOLM
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
Ciocolată neagră cu un conținut de minim 99% cacao, pentru consumatorii avizați. La Dalia 100% surprinde printr-o aciditate intensă și o textură fină. Gustul se deschide cu note de cireșe negre, iar post-gustul este caracterizat prin note de tutun.
La Dalia 100% a fost medaliată cu aur și argint la mai multe ediții ale prestigioaselor concursuri International și European Chocolate Awards.
Vă recomandăm să experimentați ciocolatele din seria "La Dalia" pentru a sesiza diferențele date de echilibrul dintre cacao și zahăr.
Ingrediente: boabe de cacao din Nicaragua, din regiunea La Dalia si unt de cacao.
Poate conține urme de lapte.
Produs în Danemarca.
Specialități | Vegan |
Informații nutriționale | Fără gluten |
Valoarea energetica | 2530 kJ / 600 kcal |
Grăsimi | 50 g |
din care saturate | 20 g |
Carbohidrați | 30 g |
din care zaharuri | 0 g |
Proteine | 10 g |
Sare | 0.01 g |
Filtrează: | Vegan |
Vezi toate produsele de la acest producator
“Best in the world and best for the world” este motto-ul după care maestrul ciocolatier Mikkel Friis-Holm s-a ghidat încă de la început în munca sa.
Creațiile sale sunt recunoscute în fiecare an la prestigioase concursuri precum International și European Chocolate Awards unde Mikkel a obținut medalii de aur la categoriile Best Chocolate Maker și Direct Trade.
Marca daneză de ciocolată artizanală FRIIS-HOLM este un nume iconic în rândul producătorilor de ciocolată bean to bar. Mikkel Friis-Holm este un artizan desăvârșit, iar ciocolata creată de el reprezintă insăți definiția conceptului bean-to-bar.
Pasiunea lui Mikkel Friis-Holm pentru ciocolată l-a condus acum peste douăzeci de ani, în America Centrală, unde s-a dedicat pe deplin unui proiect care avea ca scop identificarea și studierea ADN-ului diferitelor soiuri de cacao din Nicaragua.
Și astăzi, informațiile genetice despre soiurile de cacao precum si trasabilitatea sunt de o importanță majoră pentru Friis-Holm, el fiind unul dintre puținii ciocolatieri din lume care creează tablete de ciocolată single bean.
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.