Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Producator: FRIIS HOLM
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
Soiul de cacao care dă numele acestei tablete single bean este un Criollo hibrid cu origini în Honduras şi Guatemala. Avem de a face aşadar cu o excepţie, având în vedere că majoritatea tabletelor Friis Holm conţin cacao provenită din Nicaragua.
Indio Rojo este un soi rar, probabil, unul dintre soiurile de cacao cele mai apropiate genetic de cele folosite în ritualurile civilizaţiei maya.
Mikkel a obţinut din acest sortiment de cacao o ciocolată cu o aromă complexă, care se deschide cu note florale şi continuă apoi cu note intense de cireşe coapte şi stafide, urmate de un post-gust prelung de melasă.
Un răsfăţ decadent, semnat de maestrul ciocolatier Mikkel Friis-Holm.
Ingrediente: boabe de cacao din Honduras şi Guatemala, unt de cacao. Min 70% cacao.
Alergeni: poate conţine urme de lapte.
Produs în Danemarca.
Specialități | Vegan |
Informații nutriționale | Fără gluten |
Valoarea energetica | 2425 kJ / 579 kcal |
Grăsimi | 36 g |
din care saturate | 12 g |
Carbohidrați | 38 g |
din care zaharuri | 30 g |
Proteine | 7.5 g |
Sare | 0.01 g |
Filtrează: | Vegan |
Vezi toate produsele de la acest producator
“Best in the world and best for the world” este motto-ul după care maestrul ciocolatier Mikkel Friis-Holm s-a ghidat încă de la început în munca sa.
Creațiile sale sunt recunoscute în fiecare an la prestigioase concursuri precum International și European Chocolate Awards unde Mikkel a obținut medalii de aur la categoriile Best Chocolate Maker și Direct Trade.
Marca daneză de ciocolată artizanală FRIIS-HOLM este un nume iconic în rândul producătorilor de ciocolată bean to bar. Mikkel Friis-Holm este un artizan desăvârșit, iar ciocolata creată de el reprezintă insăți definiția conceptului bean-to-bar.
Pasiunea lui Mikkel Friis-Holm pentru ciocolată l-a condus acum peste douăzeci de ani, în America Centrală, unde s-a dedicat pe deplin unui proiect care avea ca scop identificarea și studierea ADN-ului diferitelor soiuri de cacao din Nicaragua.
Și astăzi, informațiile genetice despre soiurile de cacao precum si trasabilitatea sunt de o importanță majoră pentru Friis-Holm, el fiind unul dintre puținii ciocolatieri din lume care creează tablete de ciocolată single bean.
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.