Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Producator: FRIIS HOLM
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
White Nibs 40% este încă o dovadă ca Mikkel Friis-Holm este un maestru al contrastelor.
Creată din unt de cacao organic din Ecuador şi boabe de cacao organică O’Payo, prăjite cu grijă de Mikkel Friis-Holm, în Danemarca, White Nibs 40% este o tableta aflată la confluenţa dintre două lumi.
Descoperim în ea notele florale intense, specifice ciocolatelor albe Friis-Holm, iar textura catifelată este completată de boabele crocante de cacao care aduc White Nibs, la nivel de gust, în zona ciocolatei negre.
O ciocolată desăvârşită atât pentru iubitorii de ciocolată albă, cât ş pentru cei care caută aroma boabelor de cacao.
Ingrediente: unt de cacao*, zahăr*, lapte praf*, niburi de cacao*. Min 40 % cacao.
*Organic
Alergeni:lapte.
Produs în Danemarca.
Specialități | Organic |
Valoarea energetica | 2476 kJ / 591 kcal |
Grăsimi | 40 g |
din care saturate | 25 g |
Carbohidrați | 32 g |
din care zaharuri | 28 g |
Proteine | 6 g |
Sare | 0.01 g |
Filtrează: | BIO |
Vezi toate produsele de la acest producator
“Best in the world and best for the world” este motto-ul după care maestrul ciocolatier Mikkel Friis-Holm s-a ghidat încă de la început în munca sa.
Creațiile sale sunt recunoscute în fiecare an la prestigioase concursuri precum International și European Chocolate Awards unde Mikkel a obținut medalii de aur la categoriile Best Chocolate Maker și Direct Trade.
Marca daneză de ciocolată artizanală FRIIS-HOLM este un nume iconic în rândul producătorilor de ciocolată bean to bar. Mikkel Friis-Holm este un artizan desăvârșit, iar ciocolata creată de el reprezintă insăți definiția conceptului bean-to-bar.
Pasiunea lui Mikkel Friis-Holm pentru ciocolată l-a condus acum peste douăzeci de ani, în America Centrală, unde s-a dedicat pe deplin unui proiect care avea ca scop identificarea și studierea ADN-ului diferitelor soiuri de cacao din Nicaragua.
Și astăzi, informațiile genetice despre soiurile de cacao precum si trasabilitatea sunt de o importanță majoră pentru Friis-Holm, el fiind unul dintre puținii ciocolatieri din lume care creează tablete de ciocolată single bean.
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.