You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Pudră de scorțișoară Ceylon SRI Lanka - Vanissa

Producator: VANISSA

31,00 Lei

Recipient sticlă/40g

Detalii Produs

Valabilitate la livrare: Minim 30 zile

Descriere:

Scorțișoara de Ceylon (lat. Cinnamomum Zeylanicum Verum), este folosită în Asia de Sud de milenii pentru aromele sale calde și picante și pentru proprietățile sale antiseptice, antivirale și antibacteriene.

Încă din Evul Mediu, s-a impus în Europa ca un condiment esențial, mai ales în timpul sărbătorilor de Crăciun.

Scorțișoara de Ceylon este diferită de Cassia (lat. Cinnamomum Cassia) care se cultivă în China, și ale cărei arome sunt mult mai puțin subtile și are mai puține proprietăți terapeutice.

Adevărata scorțișoară organică de Ceylon provine din Sri Lanka și este obținută prin uscarea scoarței arborelui de scorțișoară. Redus la pudră, emană o aromă incredibilă, care îți va aroma preparatele dulci și sărate precum și băuturile tale (vin fiert, punch, cocktail-uri etc.).

Se potrivește perfect cu măr, ananas, pere, portocale, ciocolată, dovlecei sau chiar preparate orientale.

Producător VANISSA

Vezi toate produsele de la acest producator

Vanissa este un brand francez ce oferă o selecție de condimente excepționale în ambalaje premium din sticlă, aluminiu și bambus.

Fiecare condiment, selectat meticulos, își găsește locul într-o gamă coerentă, meticuloasă și în mare parte organică. Ambalarea și expedierea produselor este efectuată direct din sediul din Aix en Provence - Franța pentru a beneficia de prospețimea și calitatea condimentelor.

Descoperiți adevărata aromă a produselor mitice precum vanilia, șofranul, scorțișoara sau experimentați mirodenii mai necunoscute, cum ar fi boabele tonka, piperul sălbatic, lime kaffir etc..

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Fii primul care scrie o recenzie!

Scrie o recenzie

Pudră de scorțișoară Ceylon SRI Lanka - Vanissa

Pudră de scorțișoară Ceylon SRI Lanka - Vanissa

Scorțișoara de Ceylon (lat. Cinnamomum Zeylanicum Verum), este folosită în Asia de Sud de milenii pentru aromele sale calde și picante și pentru proprietățile sale antiseptice, antivirale și antibacteriene.

Încă din Evul Mediu, s-a impus în Europa ca un condiment esențial, mai ales în timpul sărbătorilor de Crăciun.

Scorțișoara de Ceylon este diferită de Cassia (lat. Cinnamomum Cassia) care se cultivă în China, și ale cărei arome sunt mult mai puțin subtile și are mai puține proprietăți terapeutice.

Adevărata scorțișoară organică de Ceylon provine din Sri Lanka și este obținută prin uscarea scoarței arborelui de scorțișoară. Redus la pudră, emană o aromă incredibilă, care îți va aroma preparatele dulci și sărate precum și băuturile tale (vin fiert, punch, cocktail-uri etc.).

Se potrivește perfect cu măr, ananas, pere, portocale, ciocolată, dovlecei sau chiar preparate orientale.