You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Ardei iute Jalapeño uscat - Vanissa

Producator: VANISSA

ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!

35,00 Lei

Sticluță/35g

Detalii Produs

Valabilitate la livrare: Minim 2 zile

Descriere:

Ardeiul jalapeño își ia numele de la orașul mexican Xalapa, uneori ortografiat Jalapa, în regiunea Veracruz din estul Mexicului. Acest ardei este cunoscut pentru aroma sa picantă, fructată, proaspătă, ușor acidulată.

Cu un nivel mediu de 3000 până la 6000 pe scara Scoville, acest ardei picant rămâne accesibil unui public larg, chiar și celor neinițiați.

Cum să-l folosești?

Fulgii Jalapeño pot fi încorporați ca atare în preparatele dumneavoastră.

Se poate folosi la sosuri, puteți adăugați câțiva fulgi în guacamole sau hummus, la marinată pentru a vă îmbunătăți carnea și legumele sau adăugați-l direct în preparatele cu sos (bolognez, chili, basquaise etc.)

Dacă sunteți aventuros, încercați combinația de ciocolată-jalapeño. Revizuiți-vă mousse-urile de ciocolată, brownies-urile sau prăjiturile cu un praf de fulgi de ardei jalapeño pentru o doză bună de piper, ca gustare sau ca desert.

Producător VANISSA

Vezi toate produsele de la acest producator

Vanissa este un brand francez ce oferă o selecție de condimente excepționale în ambalaje premium din sticlă, aluminiu și bambus.

Fiecare condiment, selectat meticulos, își găsește locul într-o gamă coerentă, meticuloasă și în mare parte organică. Ambalarea și expedierea produselor este efectuată direct din sediul din Aix en Provence - Franța pentru a beneficia de prospețimea și calitatea condimentelor.

Descoperiți adevărata aromă a produselor mitice precum vanilia, șofranul, scorțișoara sau experimentați mirodenii mai necunoscute, cum ar fi boabele tonka, piperul sălbatic, lime kaffir etc..

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Fii primul care scrie o recenzie!

Scrie o recenzie

Ardei iute Jalapeño uscat - Vanissa

Ardei iute Jalapeño uscat - Vanissa

Ardeiul jalapeño își ia numele de la orașul mexican Xalapa, uneori ortografiat Jalapa, în regiunea Veracruz din estul Mexicului. Acest ardei este cunoscut pentru aroma sa picantă, fructată, proaspătă, ușor acidulată.

Cu un nivel mediu de 3000 până la 6000 pe scara Scoville, acest ardei picant rămâne accesibil unui public larg, chiar și celor neinițiați.

Cum să-l folosești?

Fulgii Jalapeño pot fi încorporați ca atare în preparatele dumneavoastră.

Se poate folosi la sosuri, puteți adăugați câțiva fulgi în guacamole sau hummus, la marinată pentru a vă îmbunătăți carnea și legumele sau adăugați-l direct în preparatele cu sos (bolognez, chili, basquaise etc.)

Dacă sunteți aventuros, încercați combinația de ciocolată-jalapeño. Revizuiți-vă mousse-urile de ciocolată, brownies-urile sau prăjiturile cu un praf de fulgi de ardei jalapeño pentru o doză bună de piper, ca gustare sau ca desert.