You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Amestec condimente Curry Madras - Vanissa

Producator: VANISSA

ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!

35,00 Lei

Sticluță/50g

Detalii Produs

Valabilitate la livrare: Minim 2 zile

Descriere:

Folosit pentru prima dată în secolul al XVI-lea de către coloniștii britanici, termenul „curry” este un anglicism al cuvântului indian „kari” care desemnează preparatele cu sos din bucătăria indiană.

Curry Madras este format din turmeric, coriandru, chimen, piper, ghimbir, scortisoara si cuisoare.

Ce retete folosesc curry?

Amestecat cu lapte de cocos, curry-ul se gătește divin cu pui, pește alb, creveți sau legume, leguminoase și tuberculi, precum dovlecei, năut, cartofi sau chiar morcovi.

Pentru cei mai aventuroși, curry poate fi folosit la deserturile pe bază de fructe: tarte, salate și crumbles, sau presărat direct pe mere, pere și banane.

Punctul forte al curry? Ușurința sa de utilizare: presărați-l în preparat, de preferință la începutul gătitului și gata! Aroma sa dulce și condimentată se va ocupa de restul.

Producător VANISSA

Vezi toate produsele de la acest producator

Vanissa este un brand francez ce oferă o selecție de condimente excepționale în ambalaje premium din sticlă, aluminiu și bambus.

Fiecare condiment, selectat meticulos, își găsește locul într-o gamă coerentă, meticuloasă și în mare parte organică. Ambalarea și expedierea produselor este efectuată direct din sediul din Aix en Provence - Franța pentru a beneficia de prospețimea și calitatea condimentelor.

Descoperiți adevărata aromă a produselor mitice precum vanilia, șofranul, scorțișoara sau experimentați mirodenii mai necunoscute, cum ar fi boabele tonka, piperul sălbatic, lime kaffir etc..

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Fii primul care scrie o recenzie!

Scrie o recenzie

Amestec condimente Curry Madras - Vanissa

Amestec condimente Curry Madras - Vanissa

Folosit pentru prima dată în secolul al XVI-lea de către coloniștii britanici, termenul „curry” este un anglicism al cuvântului indian „kari” care desemnează preparatele cu sos din bucătăria indiană.

Curry Madras este format din turmeric, coriandru, chimen, piper, ghimbir, scortisoara si cuisoare.

Ce retete folosesc curry?

Amestecat cu lapte de cocos, curry-ul se gătește divin cu pui, pește alb, creveți sau legume, leguminoase și tuberculi, precum dovlecei, năut, cartofi sau chiar morcovi.

Pentru cei mai aventuroși, curry poate fi folosit la deserturile pe bază de fructe: tarte, salate și crumbles, sau presărat direct pe mere, pere și banane.

Punctul forte al curry? Ușurința sa de utilizare: presărați-l în preparat, de preferință la începutul gătitului și gata! Aroma sa dulce și condimentată se va ocupa de restul.