You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Amestec Cajun - Vanissa

Producator: VANISSA

35,00 Lei

Sticluță/55g

Detalii Produs

Valabilitate la livrare: Minim 2 zile

Descriere:

Le Cajun - un amestec emblematic de grătare americane.

Când vine sezonul grătarului, acesta este amestecul de condimente pe care trebuie să-l ai la îndemână.

Cum să-l folosești, cu ce să-l asociezi? 

În ceea ce privește carnea, se potrivește cel mai bine cu carnea de porc și pui.

Pregătiți coaste de porc marinate sau friptură de pui cu Cajun și veți fi transportat în Lousiana, SUA. 

Presărați condimentele cajun pe cartofi prăjiți sau pe cartofi. Aceștia din urmă vor fi infinit mai buni decât cu sare de masă simplă. 

Faceți un delicios orez cajun cu fasole roșie: o rețetă delicioasă, vegetariană și colorată.

În cele din urmă, pe malul mării, Cajunul își va dezvălui cel mai bine aromele cu creveți. Pentru această rețetă, integrați amestecul direct în preparat, mai degrabă decât la sfârșitul gătitului, pentru difuzarea completă a aromelor.

 

Producător VANISSA

Vezi toate produsele de la acest producator

Vanissa este un brand francez ce oferă o selecție de condimente excepționale în ambalaje premium din sticlă, aluminiu și bambus.

Fiecare condiment, selectat meticulos, își găsește locul într-o gamă coerentă, meticuloasă și în mare parte organică. Ambalarea și expedierea produselor este efectuată direct din sediul din Aix en Provence - Franța pentru a beneficia de prospețimea și calitatea condimentelor.

Descoperiți adevărata aromă a produselor mitice precum vanilia, șofranul, scorțișoara sau experimentați mirodenii mai necunoscute, cum ar fi boabele tonka, piperul sălbatic, lime kaffir etc..

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Fii primul care scrie o recenzie!

Scrie o recenzie

Amestec Cajun - Vanissa

Amestec Cajun - Vanissa

Le Cajun - un amestec emblematic de grătare americane.

Când vine sezonul grătarului, acesta este amestecul de condimente pe care trebuie să-l ai la îndemână.

Cum să-l folosești, cu ce să-l asociezi? 

În ceea ce privește carnea, se potrivește cel mai bine cu carnea de porc și pui.

Pregătiți coaste de porc marinate sau friptură de pui cu Cajun și veți fi transportat în Lousiana, SUA. 

Presărați condimentele cajun pe cartofi prăjiți sau pe cartofi. Aceștia din urmă vor fi infinit mai buni decât cu sare de masă simplă. 

Faceți un delicios orez cajun cu fasole roșie: o rețetă delicioasă, vegetariană și colorată.

În cele din urmă, pe malul mării, Cajunul își va dezvălui cel mai bine aromele cu creveți. Pentru această rețetă, integrați amestecul direct în preparat, mai degrabă decât la sfârșitul gătitului, pentru difuzarea completă a aromelor.