You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Pesto de busuioc, varianta siciliană - Frantoi Cutrera

Producator: FRANTOI CUTRERA

27,00 Lei

Borcan/212ml

5 clienți au selectat produsul în lista de favorite.

Detalii Produs

Valabilitate la livrare: Minim 30 zile

Descriere:

O reinterpretare a pesto-ului genovez original folosind ingredientele siciliene: migdale și fistic în loc de nuci de pin, brânză „Cosacavaddu” în loc de Parmigiano Reggiano și uleiul de măsline extravirgin Frantoi Cutrera. O aromă proaspătă și distinsă, pentru un pesto cu un caracter tradițional.

VALORI NUTRIȚIONALE PENTRU 100 GR. PRODUS

SpecialitățiVegan
Calorii253 kcal
Grăsimi23.8 g
din care acizi grași saturați3.6 g
Carbohidrați3.3 g
din care zaharuri3 g
Proteine3.2 g
Fibre6.5 g
Sare2.8 g
Filtrează:Vegan

Producător FRANTOI CUTRERA

Vezi toate produsele de la acest producator

De câteva generații, familia Cutrera s-a dedicat cultivării măslinilor și producției de ulei de măsline extravirgin, profesie desfășurată de zeci de ani cu pasiunea și dragostea care leagă această familie de pământul său. Originile companiei datează de acum mai bine de un secol, documentele arată că, în 1906, familia Cutrera era deja dedicată cultivării și îngrijirii măslinilor în Chiaramonte Gulfi, un mic sat din partea de sud-est a Siciliei. .

Giovanni Cutrera, capul familiei, a înființat prima moară de ulei în 1979, cu ajutorul soției sale Maria, după ce a crescut lucrând într-o veche moară cu pietre de moară unde încă se mai foloseau catâri și teascuri.

De-a lungul anilor, copiii lui Giovanni, Maria cea mai mare, urmată de Giusy, a doua, și în cele din urmă Salvatore, cel mai mic - s-au alăturat tatălui lor în compania lui. În 1999, an important pentru destinul lui Frantoi Cutrera, Giovanni, cu încurajarea întregii familii, a decis să deschidă o a doua moară de ulei.

Dar asta nu a fost de ajuns! Întreaga familie și producătorii locali erau conștienți de calitatea uleiului produs în Munții Iblei, așa că au decis să găsească o modalitate de a-l comercializa dincolo de piața locală. 

Din 2000, Cutrera este condusă de - Maria, Giusy și Salvatore împreună cu soții lor și de câțiva ani a început să se alăture și a treia generație la conducerea afacerii de familie. Privind în viitor, fără a uita niciodată trecutul, un bun amestec de tradiție și inovație, aceasta este misiunea care a permis familiei să obțină rezultatele importante obținute. 

Frantoi Cutrera are în prezent două fabrici cu trei linii de extracție, un depozit pentru depozitarea uleiului, o uzină modernă de îmbuteliere, administrează peste 50 de hectare de plantații de măslini în Munții Iblei și exportă prețiosul ulei de măsline în peste 30 de țări din lume.

Recenzii

5 clienți au selectat produsul în lista de favorite.

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Fii primul care scrie o recenzie!

Scrie o recenzie

Pesto de busuioc, varianta siciliană - Frantoi Cutrera

Pesto de busuioc, varianta siciliană - Frantoi Cutrera

O reinterpretare a pesto-ului genovez original folosind ingredientele siciliene: migdale și fistic în loc de nuci de pin, brânză „Cosacavaddu” în loc de Parmigiano Reggiano și uleiul de măsline extravirgin Frantoi Cutrera. O aromă proaspătă și distinsă, pentru un pesto cu un caracter tradițional.