You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Castraveţi în Oţet - Băcănia Rod

Producator: BĂCĂNIA ROD

Acest produs nu mai este in stoc



20,00 Lei

Borcan/720g

Detalii Produs

Descriere:

Ușor crocanți, cu un început acrișor, dar un final dulce și o textură perfectă.

Din castraveţi de ţară pusi la murat imediat după cules. Se aleg doar legumele întregi, nealterate, nefermentate.

VALORI NUTRIȚIONALE PENTRU 100 GR. PRODUS

SpecialitățiVegan
Valoarea energetica148.9 kJ/31.4 kcal
Grăsimi0.8 g
Glucide3.9 g
Proteine0.67 g
Sare1 g
Filtrează:Vegan

Producător BĂCĂNIA ROD

Vezi toate produsele de la acest producator

Povestea Băcăniei ROD înseamnă pasiune intensă pentru mâncarea românească, apetență pentru gusturi desăvârșite, dorință de a reînvia obiceiurile culinare vechi.

Alături de Băcănia Rod vei descoperi gusturile simple românești, așa cum erau ele odată, așa cum le-am cunoscut și cu care am crescut.

Recunoștința față de rodul pământului, unicitatea produselor artizanale, calitatea, plus valoarea, producţia lentă, curată şi fără grabă, sunt elemente definitorii care stau la baza filosofiei Bacaniei Rod.

Produsele sunt meșteșugite cu drag, doar din ingrediente locale, naturale, sănătoase, doar în sezonul fructelor și legumelor ajunse la maturitate, proaspăt culese, fertilizate natural și după rețete autohtone. Fără conservanți, fără ingrediente congelate, fără compromisuri de calitate.

Legumele și fructele care stau la baza conservelor sunt rodul unui pământ curat, fiind cultivate cu cea mai mare grijă față de mediu. Nu sunt niciodată grăbite, ci doar iubite. Creșterea lor urmează ritmul naturii, iar procesul de producție îi urmează exemplul: este lent și exclusiv manual.

Produsele artizanale Băcănia Rod îţi vor oferi mereu gust autentic şi experienţă culinară indită.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Fii primul care scrie o recenzie!

Scrie o recenzie

Castraveţi în Oţet - Băcănia Rod

Castraveţi în Oţet - Băcănia Rod

Ușor crocanți, cu un început acrișor, dar un final dulce și o textură perfectă.

Din castraveţi de ţară pusi la murat imediat după cules. Se aleg doar legumele întregi, nealterate, nefermentate.