You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Măsline Taggiasca în saramură - Gourm

Producator: GOURM

30,00 Lei

Pungă/200g

Detalii Produs

Descriere:

Mici, cu o savoare inconfundabilă și o aromă bogată, măslinele Taggiasca sunt o specialitate tipică Rivierei Ligurice. Culese manual la nivelul perfect de coacere, sunt scufundate într-o saramură delicată care le păstrează aroma dulce, ușor fructată.

Ideale pentru aperitive, salate, focaccia, pizza și preparate din pește sau carne, aceste măsline își păstrează toată aroma și moliciunea tipice soiului Taggiasca. 

VALORI NUTRIȚIONALE PENTRU 100 GR. PRODUS

Valoarea energetica888 kj/216 kcal
Grăsimi22.2 g
din care acizi grași saturați3.6 g
Carbohidrați1.3 g
din care zaharuri1.3 g
Proteine1.7 g
Sare4.2 g

Producător GOURM

Vezi toate produsele de la acest producator

Consorzio Gourm este o rețea de producători italieni de alimente al cărei scop este să răspândească calitatea italiană în întreaga lume.

De-a lungul anilor, şi-au extins prezența în 40 de țări, concentrându-ne în principal pe brânzeturile italiene și deliciile gastronomice.

Fondată în 2000 în Pegognaga, Mantua, Gourm.it s-a născut ca o rețea de producători cu scopul de a-și uni forțele și de a-și vinde produsul principal, Parmigiano Reggiano, direct în lume.  Astăzi, Gourm.it reunește 16 producători de alimente din toată Italia, de la mici artizani din produse lactate până la mari industrii de produse lactate.

Misiunea Consorzio Gourm este de a explora peisajul divers al gastronomiei italiene, identificând produse atrăgătoare pentru clienții internaționali și facilitând vânzările internaționale prin calificări riguroase de calitate.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Fii primul care scrie o recenzie!

Scrie o recenzie

Măsline Taggiasca în saramură - Gourm

Măsline Taggiasca în saramură - Gourm

Mici, cu o savoare inconfundabilă și o aromă bogată, măslinele Taggiasca sunt o specialitate tipică Rivierei Ligurice. Culese manual la nivelul perfect de coacere, sunt scufundate într-o saramură delicată care le păstrează aroma dulce, ușor fructată.

Ideale pentru aperitive, salate, focaccia, pizza și preparate din pește sau carne, aceste măsline își păstrează toată aroma și moliciunea tipice soiului Taggiasca.