Pentru Masa de Revelion preluăm comenzi cu livrare în datele de 28 şi 30 Decembrie. Va multumim!
Preturile includ TVA
Producator: 2CHEFS
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
7 clienți au selectat produsul în lista de favorite.
Valabilitate la livrare: Minim 2 zile
Unul dintre aperitivele nelipsite pe masa de sărbătoare.
Produs natural, fără conservanți. Fără gelatină!
Ingrediente: apă*, ciolan de porc* 26.67%, ceapă, usturoi, picioare de porc* 6.67%, morcov, țelină, sare, piper negru boabe, frunză de dafin, doia dulce.
(*provenit din produse congelate)
Alergeni: țelină.
După deschidere a se consuma în maxim 48h.
Temperatura de păstrare 0 - 4C.
Valoarea energetica | 405 kj/96.9 kcal |
Grăsimi | 5.8 g |
din care acizi grași saturați | 2.2 g |
Glucide | 1.3 g |
din care zaharuri | 0.7 g |
Proteine | 9.2 g |
Sare | 1.1 g |
Vezi toate produsele de la acest producator
Despre Chef Nico Lontraș scriu multe bloguri culinare, vorbesc și reporteri de televiziune, și colegii de breaslă. Toți de bine. Definitorie pentru el este relația pe care o are cu hrana, cu ingredientele bune, cu perfecțiunea culinară. Are 22 ani petrecuți în restaurantele din Europa de Nord (Irlanda, Norvegia, Estonia), unde a deschis mai multe restaurante și a câștigat mai multe medalii în competiții internaționale în Gastronomie. De asemenea, aproape toate restaurantele în care a lucrat au fost în sistem de fine dining, lucru ce l-a propulsat foarte mult în cunoașterea acestui tip select de bucătărie. Din acest motiv, Chef Nico Lontraș s-a și decis să se dedice „reinterpretării” bucătăriei românești și actualmente este cunoscut pentru această direcție pe care o propune și o practică.
Chef Johnny Șușală este un bucătar cu peste 20 de ani de experiență în bucătărie, timp în care a stat alături de mari Chefi precum Jamie Oliver sau Gordon Ramsey, în restaurantele cărora a lucrat ca angajat. Johnny este pasionat, ambițios și dedicat, cu o dorință puternică de a găti, de a pune suflet în farfurie și de a-și fructifica la maxim pasiunea și talentul. A deschis mai multe restaurante de succes în București cum ar fi OSHO, La Bonne Bouche, Casino Metropolis, Restaurant La Provence.
7 clienți au selectat produsul în lista de favorite.
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.