Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Producator: 2CHEFS
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
Valabilitate la livrare: Minim 2 zile
O reinterpretare mai sănătoasă a gulașului clasic, gătit lent, cu legume proaspete și carne de curcan.
Ingrediente: pulpă de curcan 30% (origine UE), cartofi, morcovi, ȚELINĂ, usturoi, ardei kapia, pastă gulaș 3,4% (conține sulfiți), ulei de floarea soarelui, pastă de tomate, pătrunjel, boia, chimen, sare, piper, ardei iute, zahăr brun.
Alergeni: țelină, sulfiți.
După deschidere a se consuma în max. 48h.
Temperatura de păstrare: 0-4 grade C.
Calorii | 110.8 kcal |
Grăsimi | 4.8 g |
din care acizi grași saturați | 0.7 g |
Glucide | 8.3 g |
din care zaharuri | 2.9 g |
Proteine | 9 g |
Sare | 0.8 g |
Vezi toate produsele de la acest producator
Despre Chef Nico Lontraș scriu multe bloguri culinare, vorbesc și reporteri de televiziune, și colegii de breaslă. Toți de bine. Definitorie pentru el este relația pe care o are cu hrana, cu ingredientele bune, cu perfecțiunea culinară. Are 22 ani petrecuți în restaurantele din Europa de Nord (Irlanda, Norvegia, Estonia), unde a deschis mai multe restaurante și a câștigat mai multe medalii în competiții internaționale în Gastronomie. De asemenea, aproape toate restaurantele în care a lucrat au fost în sistem de fine dining, lucru ce l-a propulsat foarte mult în cunoașterea acestui tip select de bucătărie. Din acest motiv, Chef Nico Lontraș s-a și decis să se dedice „reinterpretării” bucătăriei românești și actualmente este cunoscut pentru această direcție pe care o propune și o practică.
Chef Johnny Șușală este un bucătar cu peste 20 de ani de experiență în bucătărie, timp în care a stat alături de mari Chefi precum Jamie Oliver sau Gordon Ramsey, în restaurantele cărora a lucrat ca angajat. Johnny este pasionat, ambițios și dedicat, cu o dorință puternică de a găti, de a pune suflet în farfurie și de a-și fructifica la maxim pasiunea și talentul. A deschis mai multe restaurante de succes în București cum ar fi OSHO, La Bonne Bouche, Casino Metropolis, Restaurant La Provence.
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.