You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Gulaș de curcan

Producator: 2CHEFS

32,00 Lei

Caserolă/300g

Detalii Produs

Valabilitate la livrare: Minim 2 zile

Descriere:

O reinterpretare mai sănătoasă a gulașului clasic, gătit lent, cu legume proaspete și carne de curcan.

VALORI NUTRIȚIONALE PENTRU 100 GR. PRODUS

Calorii110.8 kcal
Grăsimi4.8 g
din care acizi grași saturați0.7 g
Glucide8.3 g
din care zaharuri2.9 g
Proteine9 g
Sare0.8 g

Producător 2CHEFS

Vezi toate produsele de la acest producator

Despre Chef Nico Lontraș scriu multe bloguri culinare, vorbesc și reporteri de televiziune, și colegii de breaslă. Toți de bine. Definitorie pentru el este relația pe care o are cu hrana, cu ingredientele bune, cu perfecțiunea culinară. Are 22 ani petrecuți în restaurantele din Europa de Nord (Irlanda, Norvegia, Estonia), unde a deschis mai multe restaurante și a câștigat mai multe medalii în competiții internaționale în Gastronomie. De asemenea, aproape toate restaurantele în care a lucrat au fost în sistem de fine dining, lucru ce l-a propulsat foarte mult în cunoașterea acestui tip select de bucătărie. Din acest motiv, Chef Nico Lontraș s-a și decis să se dedice „reinterpretării” bucătăriei românești și actualmente este cunoscut pentru această direcție pe care o propune și o practică.

Chef Johnny Șușală este un bucătar cu peste 20 de ani de experiență în bucătărie, timp în care a stat alături de mari Chefi precum Jamie Oliver sau Gordon Ramsey, în restaurantele cărora a lucrat ca angajat. Johnny este pasionat, ambițios și dedicat, cu o dorință puternică de a găti, de a pune suflet în farfurie și de a-și fructifica la maxim pasiunea și talentul. A deschis mai multe restaurante de succes în București cum ar fi OSHO, La Bonne Bouche, Casino Metropolis, Restaurant La Provence.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Fii primul care scrie o recenzie!

Scrie o recenzie

Gulaș de curcan

Gulaș de curcan

O reinterpretare mai sănătoasă a gulașului clasic, gătit lent, cu legume proaspete și carne de curcan.