You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

2 Păstăi Vanilie Ceylon SRI Lanka - Vanissa

Producator: VANISSA

ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!

47,00 Lei

2 Păstăi

Detalii Produs

Valabilitate la livrare: Minim 2 zile

Descriere:

Sri Lanka, insula Ceylon... o regiune cunoscută în principal pentru ceai și scorțișoară.

Ai fi surprins să afli că aici se cultivă și vanilie?

Vanilia din Sri Lanka, numită și vanilie Ceylon, este un soi Planifolia: același care este cultivat în Madagascar sau Uganda. Teroir-ul special din Sri Lanka conferă acestei vanilii un profil aromat de cacao, note de fructe uscate, turtă dulce și multă dulceață. 

Utilizare în bucătărie

Apreciată pentru subtilitatea sa, este ideală în cremă, mousse sau prăjituri unde aduce o nota de vanilie rafinată fără a domina celelalte arome. Poate fi folosită și pentru a aroma băuturi precum ceai, cocktailuri și băuturi pe bază de lapte și lapte vegetal.

Pe parte sărată, pastaia de vanilie Ceylon completează perfect aromele fructelor de mare, peștelui și legumelor de iarnă.

Producător VANISSA

Vezi toate produsele de la acest producator

Vanissa este un brand francez ce oferă o selecție de condimente excepționale în ambalaje premium din sticlă, aluminiu și bambus.

Fiecare condiment, selectat meticulos, își găsește locul într-o gamă coerentă, meticuloasă și în mare parte organică. Ambalarea și expedierea produselor este efectuată direct din sediul din Aix en Provence - Franța pentru a beneficia de prospețimea și calitatea condimentelor.

Descoperiți adevărata aromă a produselor mitice precum vanilia, șofranul, scorțișoara sau experimentați mirodenii mai necunoscute, cum ar fi boabele tonka, piperul sălbatic, lime kaffir etc..

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Fii primul care scrie o recenzie!

Scrie o recenzie

2 Păstăi Vanilie Ceylon SRI Lanka - Vanissa

2 Păstăi Vanilie Ceylon SRI Lanka - Vanissa

Sri Lanka, insula Ceylon... o regiune cunoscută în principal pentru ceai și scorțișoară.

Ai fi surprins să afli că aici se cultivă și vanilie?

Vanilia din Sri Lanka, numită și vanilie Ceylon, este un soi Planifolia: același care este cultivat în Madagascar sau Uganda. Teroir-ul special din Sri Lanka conferă acestei vanilii un profil aromat de cacao, note de fructe uscate, turtă dulce și multă dulceață. 

Utilizare în bucătărie

Apreciată pentru subtilitatea sa, este ideală în cremă, mousse sau prăjituri unde aduce o nota de vanilie rafinată fără a domina celelalte arome. Poate fi folosită și pentru a aroma băuturi precum ceai, cocktailuri și băuturi pe bază de lapte și lapte vegetal.

Pe parte sărată, pastaia de vanilie Ceylon completează perfect aromele fructelor de mare, peștelui și legumelor de iarnă.